Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

18.2.14

Wuts up yawww

Salam,
Hai beby bloggay.

So life has been better and happier.
Dh besar, 24 kann. Hehe dh nk kwen dh pun. Lol kidding but InsyaAllah next year or another. Hihi tgk kwn2 dh kwen, rsa best pula. Lg best bila mmbayangkan yg smua apa yg buat time couple haram, bertukar jd halal andddd of course dpt pahala. Senyum kt dia dpt pahala, otp dapat pahal, msg dpt pahala, dating dpt pahala andd mcm2 lg lahhh. Hehe

Tp skrg ni jarang dh dating. Ada hikmah. Alhamdulillah. Sbb masing2 kesempitan duit. Phewwww ye lah kannn, mnganggur hrtu. Nk mnta lebih2 dgn mama pun jd malu. Pg interviews kdang mnta mama and kdang aje. In fact, masa nk print research bnyk2 kali dl smua mnta aje. Cost pg sana pun mnta aje. Alhamdulillah bab belajar ni dia tk kedekut. Cuma kalau mnta duet nk lepak kwa, dia mmg tkkan bg. Haha bila dua2 dh makin mnginjak umur, dua dh jd matang yg mna buruk and yg mana baik dlm hbgn ni. Masing2 bole bertolak ansur. And selalu nye kalau ada prob, i akn discusa why what when and so forth abt the prob. I make him understand wht he did wrong and more. And i juga akn tnye which part of my attitude yg he dislikes during that 'pergaduhan' happens bcs i really want to fix myself for good's sake. Im happy with us, so far.

Okay enough that. So i made a list of how i wanna spend my first half gaji and full gaji.

1. Bg mama
2. Beli few telekung/Al-quran utk derma kt sekolah pondok or surau.
3. Bayar loan asb (RM60) dan simpan kt asb saving (RMtktaw)
4. Buat touch n go
5. Bayar duet aje (even he said dont)
6. Beli beg kardahiankollection
7. Beli hamper utk baby yunus(kawan aje) bru lahir smlm
8.Micellaneous (derma, simpan kt tabung, belanja kwn hablem mkn, daily expenses and etc)

Okay so far ni. Rasanye dh ckup. Tknk lebih2. Nk simpan duet kt tabung tu sbb nk beli sony experia z1 dan juga masa depan dll)

Hehe till i meet u again beby. Ily
Au revoir, daaa

No comments: