Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

14.1.12

tk pandai !

salam

Ya Allah, aku dh bpa hr try bwk cinonet aku ni.
still mcm bengong2 lagi. aku pk pk betul betul dlm dlm,
knp aku tk pick up lg !!!! gear dia lah berat. kdang aku tpksa guna 2 tgn. haha
cinonet, aku sayangg kau. tolong la aku ye !
ni rhsia aku nk bgtaw kau. td msa aku nk parking, aku t'langgar sipi kereta laen. aku tkut.
van tu pun kna. pastu, aku tgk ada lekuk kt van tu !
seriously, aku tktaw aku buat ke bnda??
tp kalau nk pk logik, lekuk tu mcm tnggi dr cinonet aku.
cinonet aku kancil je pun, mnada tnggi camtu.
lgpun aku lggar sket je. cinonet aku pun tkd kesan. phftt sudahhh???
aku paling tkut nk msuk gear 1. aku tk reti balance lg !
kdang bila kt bumper, nk tuka gear 1, dia mcm tk msuk. lemah btul aku.
pastu kna kuat2. dh lah aku ni kurus !!!!
smlm aku bwk naek bukit. hahahahahha terkebelakang !
selama ni aku bngga je bwk myvi auto kakak aku. lol
bwk laju2 bajet pro yg amat. hahaha
bila bwk manual 2, 3 hr ni, aku rsa aku mcm bodoh gila !
mcm putus asa pun ada !
tp tknakkkkk, cinonet tu mama yg bl kn utk aku !
first time aku dpt hadiah mhal camtu. biarlah 2nd hand pun.
biarlah kancil je pun. aku tetap bersyukur dh ada kete.
tp msalahnya aku kurang pandai bwk manual ! cane ni !!!!!!!!!!!!!
aku runsing bgai nk gila ni !
aku nk esok aku bgun, tetiba Allah dh bg aku anugerah, terus pndai gila bwk manual !
wootwooottttt untunglahhh aku kalau betul aku dpt anugerah camtu.
3 hari 3 mlm aku sengih2 sorang2 bajet racer nant.
tp aku tk snap pun gmba cinonet lg. interior dia aku tk settlekan lg theme dia.
smlm br pg kfre(bwk myvi) bl kain utk kusyen2. hehehe
nant dh siap smua, aku tgkp gmba publish kt bloggay okayyy?
skrg aku tiap hr round2 area wangsa maju nk kasi mahir skill bwk manual !
awak2, kalau nmpk aku jgn pndang taw ! aku bwk thegeh2. lol
dh lah mama bila dduk sblh suka membebel. tension aku. lol
dia rsau je, tgk aku bwk. mcm budak tk lulus jpj je.
haihhhha nk tknk, aku kna jgk pndai kn dr aku bwk manual !
harus dan mst ! aku kna berazam dh mempunyai semangat yg jitu !
go qutiq !!!!!

au revoir daaaa

No comments: