Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

25.1.12

besar tp kecik

salam,

korang pnah tk rsa mcm budak kecik walhal korang dh 22 tahun?

stiap mlm kalau aku nk kencing, aku buka lmpu dapur, lampu dapur msak, lampu bilik aer.
amek kau, tiga2 aku buka. lpastu,
bila dh kencing, aku cpat2 berdesummmmmmm lari. woooooo aku takut gila.
yes, aku penakuttttt !

pnah tk korang jln2 kt shopping complex mna2,
pastu korang betulkan panty korang sbb slah parking? lol
rsa mcm ada kejutan letrik je.
sepantas kilat aku buat aksi mcmtu supaya orglaen tk nmpk.
paling cool, aku sorok membelakangkan dinding sbb nk betulkan parking. lol

korang ada tk mcm cry baby yg melalak seriously mcm baby like literally?
omg, tu aku buat bila aku sorang2 je. kdang rsa mcm sadis gila hdup aku smpai nanges camtu?
seriously bila pk alek, aku rsa jelek dgn diri aku.
muka hodoh gila tgk cermin bila nanges melalak camtu ! phfttt

k daa nk tgk cita maan. lma tk lyan hindustan.
tetiba abah bgun lak? td dia tdo nyenyak. notty abah ni !

No comments: