Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

7.10.11

Self talk

salam

setiap hari kau buat bnda yg sama kannn?
mhm aah, aku taw. aku sndr rasa dr aku bosan. kau ada idea, qutiq?
aku tkd idea. aku pun bosan jugakk.
abestu aku nk wtpe?? aku dh surf vacancy online, dpt call for interview next monday.
yeahhh, tp jaoh kann? kau dh replied kan? orgtu ckp nk call kau lg utk confirmation.
tu lahhhh aku rasa aku tk ckup yakin nk kja kt situ. mcm kniza kta, nant gaji abes kt transport fares je.
okay lahh, skrg aku dh bosan cita pasal kja. cta pasal laen pulak
okeoke, aku senanye tgah eksaited nk kwa dgn aje esok.
tp kannnn, aku rasa mcm berbelah bahagi. dia tk ckup romantik !
kau rasa mampu ke aje nk wt surprise yg best utk kau???
lol surprise? birthday present kau pun, kau dh taw? hahaha
alalalalallalalaaaaa untung lahh orglaen dpt boipren romentik kann qutiq kannn?
aahhh, untung lehhhh.
okay cita pasal laen, ni pun aku dh boring.
mhmmmm hrni kau nk wtpe qutiq? kau dh janji dgn mama dh bsuh bju smlm kan??
aah, ptut aku memang nk bsuh bju smlm. dh mlm, mama tk bg.
so japg lah aku basuh yeahhh.
qutiqqqqq, apa yg buat kau happy dlm hdup kau??
aku happy, sbb aku dh hampir dgn apa yg aku aim dlm hidup aku sbagai seorang anak dan pelajar.
apakahhh??
mana tak bangga? aku dh nk dpt ANC. kau tk bangga ke?
bangga, bangga sgt. aku tk sngka bodoh-bodoh aku, dpt jugakkk.
so skrg aku dh buktikan kt mama. aku nk tgk mama bangga dgn aku.
tp utk plan long-term, kau still tktaw nk buat apa kn qutiq??
aah, bila aku dgar maria cta pasal PTD, aku dh teruja gila. pastu encik azmi suro jd lect.
kau tgk kemampuan lah derrrrr.
aku sndr pun tktaw nk amek OSM ke HM??
OSM mcm cliche dh sangatt. bila aku apply kja, field dia mst 'bsnss study, administration, management'
aku nk jgk click kt 'pharmacy, health' dan yg sewaktu dgn nya. bru gempak kannn.
abah pun ckp amek lah Health Management, different sket kann.

wpun bukan doctor pun, tp atleast ada lah jgk beza nyeee. hahaha
ahhh, aku pening dahhh. dah mula rasa bosan lagii.

qutiqqqq,
apaaa????
qutiqqq, kau ingt tk mama ckp apa kalau bosan?
ye, aku ingatt. mama kata terjun lombong kalau bosan !
errrr? kbai !

au revoir, dadaaa

No comments: