Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

25.9.11

it feels right? aye/nay?

salam

1. kau tk romantik
2. kau tk gentleman
3. kau tk bl kan aku coklat, bear, heart-shaped pillow, flowers (roses to be precise)
4. kau tk suka bercerita dgn aku mcm2 pasal kau, aku hanya dpt taw bila lpk skali dgn kwn2 kau, bru kau cta dgn dorang dan aku dgar skali.
5. kau panas baran
6. kau malas nk bwk aku pg jmpe kwn2 aku
7. aku tk ngan ngam dgn kwn kwn kau
8. kau ignore aku bila lepak skali dgn kwn kwn
9. kau mls kalau aku suro kau amek aku kt mna2
10. kau tk pndai buat surprise, tk spontaneous.

a. kau comel
b. kau suka puji aku bila kta jmpe, ('ayg ni cntek lah mcm bidadari,  cntek nye manje ku ini and so forth)
c. kau bl kan aku handbag, baju bila kau ada duet
d. kau suka hold perasaan bengang kau bila aku ngade2
e. kau tk kesah kalau aku busuk dan buruk
f. kau sweet bila kau slalu cuba utk puaskan ht aku, pdahal kau tk pndai
g. kau dgar ckp aku
h. kau sweet gila dgn aku bila kau bkn dgn kwn2 kau
i. kau suka manja kan aku
j. kau slalu ckp aku cntek dpan kwn kwn kau

#skrg aku bnci kn kau. tp sumpah rindu gilaaa

k bai

No comments: