Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

19.7.11

real hectic one

salam

now bz gila gila babeng.
mcm wtf !
nok smpai 4 hr dmam muntah muntah. sbb bnyk kja gila. doc ckp dia kurang vitamin.
i pun affected jgk. in terms of quantity reduction of my lunch meals. phfttt kan.

hrni wa clocked out kul 6:30++
phfttt tk smpat nk asar.
smpai ruma trus mand, qada asar and solat maghrib trus

dorang ni tk ptut kn wt intern mcm ni?
practical means to learn kn?
tk ckp pun jd staff? huhu ntah lahhh.
and, ptut nya ada buddy system??

mhm kalau korang nk ckp pasal carpal tunnel syndrome tu,
tkya cta dgn wa lahhh.
memang tkd msa nk avoid CPS.
phfttt kan?
jari wa ketuk ketak papan kekunci tu tk lepas lepas.
tkd ah wa nk ckp wa ketagih nk ketuk ketak,
tp memang tkle lepas tgn. kalau lepas tgn pun, msa utk print, convert acc.
tkpun msa lunch yg tk bpa nk lunch *mkn smbil ketuk ketak papan kekunci gakk.

wa smpai office kul 7suku camtu.
start tu wa dh ketuk ketak papan kekunci.
adoiiii tetap gak blek lmbt. pe jadah wehh?
wa travel blek ruma dh telan msa sejam lebih.
kdang kalau smpat, wa solat kt station w.maju. tp hrni tk smpat. tu yg qada' je trus.

nok ckp francis nk offer dia kja nnt. haha nok memang dh pangkah awl2 dh.
mlut dia tu lg kuat membebel dr wa. wa diam je. paling kuat pun wa bebel kt beby pelangi ni haaa.

skrg wa memang dh tkd msa. wa tdo dlm kul 9 lbih camtu.
bdn wa tgah adapt dgn situasi skrg.
hrap bdn wa yg kering ni ckup mampu utk tampung beban letih niiii.
takat ni wa tk jd lg mcm nok tu.
kesian nok kan..
tkpe ahh, ktorang tgah praktikal, nk wt cane.
kalau staff biasa, dpt gak duet ot. ni ktorang susa2, tp tkd income ot pun. *sigh

okay lahh, wa tknk cmmnt lebih lebih, kang ada lak yg slah pham.
gmba ahad lepas
au revoir, dadaaa

No comments: