Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

26.7.11

aku taw lahhh

salam,

aku taw blog aku old-fashioned, tk menarik and whatsoever. bila aku p blog zuzu ke moy ke siapa siapa, mst aku mcm teruja gila gila. dorang punye smua up to date bgai. aku mcm rasa aku ni gila outdated.

aku nk wt wishlist. tp satu je aku wish, 'hope ada org yg nk edit blog aku'

haha pg mam aku mencapap ke apa. nk wt cane, aku separa buta IT. orglaen rajin benor aku tgk edit bgai,
apa lah malas sibuk gila aku ni kan. phftttt  smpai nk manje manje ushi ushi dgn blog sndr pun aku dh tk larat.

korang cuba tgk gmba aku ni,

muka ni mcm muka minta penumbuk mike tyson kannn?

muka ni lak mcm nk minta kau tmpar aku?
aku hrap korang pham ah perasaan kusut aku ni.
dlm kepala otak aku ni, mcm mcm aku pk;
antaranya;
jumpsuit - ADA STYLE
heels - sbb dh kna curi :( *wpun mama dgn dgupjantung ckp ksut aku dh blambak.
baju raya - dh bl kaftan merah, nk bl kurung moden biru pulak
PRACTICAL - NK ABES CPAT !
anddd, nk kwen ! haha last ni memang nmpk aku gila miang kannnn?
biasa lahh, REMAJA kannn.

okay lahh, au revoir, dadaa

No comments: