Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

6.6.11


salam, heyloooo dudeeee
(omg, i just remembered that someone had thought me called him duda as i called him dude)
halahh, korang mst bosan punye lah baca blog aku ni.
so it is highly recommended for u guys to directly click on the 'x' right top/

finish?? oh so now tinggal mna yg berminat je lahh ehh? eh tp nk ingtkn lagi, post ni aku nk cita pasal aku dgn BALAK aku jeee. meluat dhhh? so mna yg tertinggal ke, tktaw mna nk tekan 'x' tu, sila lah berbuat demikian dengan kadar segera tanpa melengahkan masa lagi :)

tp mula mula skali qtq nk ucap terima kasih dengan bangga julung kali nye kepada budak hott gila ni,zuzu woot woot
sbb suda nk tnjuk ajar ku sifu dgn tuto beliau.

oh dia dh tuka background and mcm mcm lg. seronok je singgal blog dia. sbb smua nye cute cute hot mcm nk ciom peluk je blog dia. nasib tk bole peluk. kalau tk mst bf i jeles tahap gaban punyeeeterlebih dl, nk smpai kn ribuan terima kasih kepada sifu ku



comel kn ktorang?

ha, masa ni dia kacau aku tgkp gmba, tu muka jd selebet spudal terlebih. phfttt

thx b banje titew mcm mcm smlm :p

ktorang memang comel together gether. so harap jgn muntah kerna jeles okay

kami pg w.walk dl. bl tiket x-men. pastu pg kfre, mkn kt jom priok.
pastu jln jln, degupjantung nk bl kn long skirt. tp mcm dh round satu w.walk, tk jmpe yg mna berkenan pun. phfttt . err, aku taw aku mcm batak gila je guna emotican ni. haha
pastu tiba aku t'ingt lupa nk bwk spek. aduhhh cane nk tgk wayang. konpem tk seronok lah kann. gagah ajak b boo blek ruma *mentang lah dkat je dgn ruma aku. phftttt
pastu suro abah cmpk spek tu(ruma flet).
terus p tgk wayang :) xmen gituuuuw

tkd lah best sgt. skrg nk tgk kl gangster dgn trnsformer. wooot, tk sba gila.okay lahh, mls nk bebel bnyk. sure korang meluat gilaa kn. bhahah padan muka. org dh kasi amaran dunia awal awal, tknk dgar !

au revoir, dadaa

No comments: