Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

16.6.11

KISAH MINAH GANGSTER-bajettt

(8.57am-dlm opis)
salam

hrni mood wa tkd ah baek sgt. sejak aje kwa, hbgn ktorang dh laen mcm. phftt kan??
wa taw ah, lu ada mslh. tp point wa skrg, lu anggap wa ni apa?
kta bini? (wpun blum nikah) *lu org tkya nk pelik sgt ah kalau dia katanya anggap wa bini dia. japg kta cita bnyk pasal bini k?
abestu, kalau bini asal buat wa cenggini?
wa pun nk taw gak apa kes lu.
apa cer progress lu *cehhh, tiba speaking london pulekkk
wa nk taw, apa plan lu pasni?
bila wa tnye sket, bg idea sket, lu ckp tkya sebok.
wa ni serupa apa lol?
lu ingt wa ni tkd prasaan ke nk taw cer pasal lu?
lu laki wa, opkos lah wa risau gundah gelana apa smua.
lu jgn maen gila sama wa, tu lu punye kepala, wa kasi pancung lu mao ka?
dh tu, sejak lu kwa ni, asyik nk mra je.
wa taw ah lu bru trauma*cehhh, mcm apa je lu nk trauma bgai
wa taw ah lu tgah dmam pnas tk hengat punyaaa !
lu jgn sgt lah nk kasi wa panassss.
bila kta msg, lu mula lah nk pnas dgn wa.
wa tnye bnyk, lu mula nk angin.
wa ckp sepatah, lu mula nk berapii.
aduhhhh wa sket pun tk pham ah dgn prangai lu ni !!=
sket sket je u lu nk mra wa.
bila wa cll, lu mcm nk tknk je ckp dgn wa.
pastu satgi lu nk touching dgn wa bila wa pun dh start nk tknk ckp dgn lu.
apa cer bhaiii????
wa pun ada prasaan gak.
apa lu pk wa ni takat patung je ke??
adoiyaiii, wa diam pasal wa taw lu tgah kusut.
abestu, lu tktaw pulak kusut wa risau kn lu cane?
mgkin lah lu nk kta kt wa yg wa takat rsau cenggitu je dgn lu.
tp lu tktaw ke yg wa dh rsau tahap gaban smpai wa dmam, tkd mood masa lu kt dlm itu hr???
lu tktaw ke yg wa dh gila jerit jerit sorang, nyanyi nyanyi nk mcm ala ala mariah carey. msa lu kt dlm, lu ada taw??? *nk mcm mariah carey je
wa kalau bole nk taw smua lah pasal lu.
wa nk jgk sweet sweet mcm cpl laen sharing everything.
tp lu tkd pun nk wt wa camtu?
adoiii, wa sentap lah mamat.
wa type je 'lu wa, lu wa' cenggini, dlm hati wa ada taman taw tk??
lu mcm tktaw wa sensitip punye pmpuan.
wa bnyk mkn dlm dgn lu, tp wa simpan.
lu taw pasai apa?
sbb wa tknk lu rasa terbeban yang amat.
so wa dh kasi, lu terima. wa nk lu pulak kasi, wa terima.
itu mcm pun susa kah???
wa tk kira lu abg long ka, ayahanda kaa.... *tetiba msuk dialog kl gangster
so senang cita cani lahh,
apa kata lu angkat wa mggu ni, kta open table?
wa dh rndu sgt dgn lu. please lah amek wa.
wa nk jmpe luuu. pleaseeee. bnda senang je, wa wt prangai cenggini sbb wa rnduu lu. phftttt

skrg lu org nk taw beza bini dgn awek?
dl wa ada cpl dgn mat rempit.
definisi awek, utk bwk maen maen je.
definisi bini, utk bwk betul betul bini lah derrrr.
mat rempit wa dl pun panggil wa bini, so tkd siapa sentuh wa.
lu ada pham ka?

okay lahh, au revoir. daaaa

 *aku yg terpengaruh dgn kl gangster.
muka wa gangster gila kn walau tgah mkn?? hahaha
*hahahaha sket ht lahh tuuuu. skati wa lahhh, blog wa. nk bajetttt, suka wa lahhh.

1 comment:

fatinahamir said...

haha baby sumpah ini post paling lawak i pernah baca seumur hidup i. hahhahahaha. miss u.