Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

7.6.11

ITS DAYUMMM TIRING, I TELL YA !

salam,

so if u are really a fan of mine (tiba mcm bajet bajet pulak aku ni, haha lol) i'm sure yr aware that i'm doing my internship now.

tettttt, just nk bgtaw je, yg aku bpak bz. aku rasa mcm staff dorang. but i accept that as challenging u know. give me much experience in the real work world. luckily, i'm doing my internship dgn jiran aku. haha so bgus jgk lahh.

so my working hours are 9am-5am (mond-frid), 9am-1pm (sat)
and my internship will be 4months. phftttt may-september.

tp, stiap pg bgun kul 5;30 sbb kul 6;30 dh gerak pg kja. maklum lah, dduk kt setapak, kja kt cheras.

jappp promote visual aids dl lehhh pulekkk
-.-'








my work area. tp i kt dlm :) so mcm closed environment and privacy is greater lah kn.
ntah ni hr ke bpa ntah
so mlm aku dh gol slalunye dlm kul 9,10 camtu. phftt phfttt

adoiiii, duet pt tk dpt lg duhhh. phftt phftttt
tp its okay lah. bila dh dpt pt, aku nk kna pk bnyk ni ha;
1) balance permanent contacts payment-rm300 plus.
2) office wear garments-rm400 (KOT)
3) P license-rm400
4)Touch n Go-rm100
5)food beverages-rm900(assumption per 3 months)
up to that, total-rm2100
ha, lebih dr duet pt aku. cane nk banje ni? phfttt momo adk sayang dh paw seluar. phfttt nk tknk, kna lah kn. birthday gift dia. huhu
pastu nk bl sket sket bnda laen, outing days apa smua? aduyaiiii sempit poket saya. phfttt
ha, sedih tk?? cane nk banje ni. so korang, jgn ah paw aku bnyk2 :'( saya budak miskin

kasihanilah saya Raja Hafiz. awak nk bg sy duet sket tk? huhuhu confirm tk punyeee. lol

okoy lahh, au revoir daaaa

No comments: