Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

17.5.11

GA Header & Template Blogspot!

salam

qutiq telah di tag oleh cik maira sayangg
hee, jarang org tag qutiq tahu.
maklum lahh, gua kn tk fofuler mcm hangpa smua. phfttt

so, kebetulan pulak qutiq memang nk header bru. dh bosan sgt dgn header qutiq.
maira ni memang lahh, nmpk sgt memahami qutiq luar dan dalam. HAHA


tu banner dia.

okay, no1 dh settled.
2) follower awak? uhukx, okay jap. DONE

3)qutiq nk header mcm girly sket lah. ofcourse lah kn. tp utamanya, nk tema warna hijau.
bole tmbh warna biru, kuning, pink and nada warna yang masuk dgn warna hijau yanglaen.
tp, qutiq tknk header yg childish sgt. nk kna ada gmba qutiq. dan mesti ada nma qutiq dan 'My rainbow of fairytales' tu. sbb tu kn tjuk blog qutiq :) nant kalau qutiq terpilih, request gmba qutiq taw? qutiq tknk ada kartun2.

4)knp qutiq kna menang? sbb qutiq dh bosan dgn header qutiq. qutiq nk org yg pro mcm penganjur GA ni buat kan. bia nmpk gempax sket blog qutiq en en. bhahaha

5) ltak kt sidebar? okay, bisa diatur dongg.
heee

okay, ni je. qutiq hrap qutiq dpt menang. tag? okay nk tag EEDA RAWR. sbb qutiq memang minat dia dr zaman mespes dl. tp dia tk approve qutiq pun kt fb. uhukx tp serious dia comell gila.

1 comment:

eedaRAWR said...

zaman mespes? whoa lame da tu syg :)
i da tak guna fb la deaaaaaaaaaaar,
kalo ta, i approve u taw.
i ta comel cam u. hoho <3