Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

23.4.11

MAKANAN

salam,
bukan nk ckp pasal makanan kegemaran ke apa.

tapi memang kena mengena dgn makanan.
pertama sekali, nk tnye;
korang suka mkn?

aku suka.
tp kannnn,
bila korang period, korang suka mkn tk?
tk kn. in fact, masa hari pertama tu, korang rasa mcm dayummmm $&(**&$@#@# punye perut !
pastu wpun lapar, tp tknk mkn kn?
sbb rasa mcm nk hentak org je ada lahhh. phfttt kn kn?

harini, hari pertama aku period. *mcm pelik je. mksud aku, utk bulan ni lahh.
pastu aku dh lah ada exam. gila apa. tp seb baek. sblm msuk exam hall, aku dh mkn panadol pink yg utk period pain tu.

tp mcm sengal sengal jgk perut aku. seb baek tkd effect sgt masa exam. and alhamdulillah,
aku dpt jwb dgn jaya. mu lucky, compared to my first paper, it was unexpected. and this time, repeated quests from past sems paper :) woot woot

*sambung blek


blek blek, aku mcm moody. harap maklum lah kannn
terus tdo. sejam camtu, aku bgun;
sbb perut gila sket. phfttt
aku keliru, sket sbb lapa atau sesungut senggugut.
lupa nk ckp, aku dh pg uptown td sebelum blek bilik. so, dh bl mknan lah kn


tapiiii

_______________________________________
______________________________________
_____________________________________
____________________________________
___________________________________
__________________________________
_________________________________
________________________________
_______________________________
______________________________
_____________________________
____________________________

*panjang pulak line aku, tk larat aku.

but, instead of this,





i chose this,



bg pmpuan yg sama taraf dgn aku, mst dorang pham knp aku pilih mkn maggy cup.
korang yg laki, tkya sebok. ckp pun tk guna,
huahuahua

ini je cerita utk harini,
tapi aku ada cita best jugak ni,
bg aku lahhh, sbb pasal bnda ni, aku rasa mcm useless gila.
rasa mcm nk rajam je org je !

hrtu, (ntah hari apa, aku lupa. tp yg pasti nye, zaman ni lahh kn. sbb aku wujud pun zaman ni, zaman jahilliah tk wujud lg)

tp yang pasti nye lagii, masa baru baru nk exam..
aku dgn semangat nyee, pg lah koperasi. nk beli stok mknan. yea lahhh, mggu periksa kn busy malas nk kwa bilik sgt.. *hakikat nye lahhh

aku pun bl lahhh roti dgn ayam brand tuna sandwich.

dah terbayang bayang esok nk jwb exam, sblm tu nk BREAKFAST lah bajettt nye. phfttt

seronok gila, jln blek bilik pun aku dh mcm tkinja kinja siap nyanyi lalalalalalalalaallalaalalala jerit jerit gila vavi (dlm hati jeeee) *aku pun ada malu jugeeeekkkkk...

esok pagi aku siap bgun dh awal kul 6 camtu. phftt seronok gilaaaa, dh eksaited nk mkn roti sandwich :) hati dh girang ni, siap bgtaw lawa dyah dahhh.

tp jappp, usha dl badan badan tin dia,
pastu aku jumpe nii;


nmpk tk? tk jelas kn? :'( uhukx tk nmpk, aku bgtaw.
logo halal dia bkn jakim punye !!!!!!!!!!!!!!
I AM PARTICULAR WHEN IT COMES TO FOOD OKAY.
bkn nk ckp nk yg mahal jeee ke apaaa.
tp pasal halal lah :(
nanti lah aku post entri educated sket pasal halal ni.
aku bgtu kecewa, sbb;


nmpk tk bpa harga dia? utk pelajar miskin mcm aku yg kais pagi mkn pagi, kais petang mkn petang. phftt sedih kann. nk minta duet kt emakk kt kampung(*setapak), segan..

terus lah mcm sentap abes. hentak kaki bagai kann. tp nk wt cane. tkd rezeki. ada lah silap aku kot yg Allah nk balas. aku pun redha. *pdahal merungut jgk kt aje ! siap minta 4.50 minta ganti rugi dari dia lg

mhm, tu je cite aku. yang pasti nye, skrg ni aku tk sba nk blek KL jumpe mama ! yahoooooo korang jgn lupa, mcm biasa;

doakan aku dpt anugerah dekan lg yea?
hhehehe mekasih daun keladi :)




OUT OF NOWHERE;


watak utama; clean & clear toner.
endah kan latar belakang pisau hijau apa ntah, dinosour hijau, bakul hijau, garnier kuning.
*kalau clean & clear dgn garnier tu bole warna hijau, gerenti aku rembat !


p/s; sebab musabab tangkap gmbar toner tu, nk suro epul bl kn. ran out already. :'(

tu jee utk hrni yea,

au revoir, dadaaa

1 comment:

fatinah amir. said...

haha lawak tul entry nie. btw i suka giler kot mkn tuna dlm tin tu tsk tsk tsk