Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

28.4.11

aku dgar ckp mama

salam,

post kali ni mcm biasa, hanya rawak.
tkd apa yg shokkk. so aku bg amaran, tkya bca kalau rasa blog aku bosan.
sbb post ni lagi menambahkan kebosanan tu.

aku pg dm (dewan mkn) td. bl mknan.
bwk sepuluh rggt. baki tinggal seringgit lapan.
tp aku tkd lah nk kta gila mhal.
sbb kalau korang nk taw, dm aku adalah tmpt menjual mknan yg paling murah gila
asal?
contoh nye aku bl nasi putih, sayur kobis(kubis ke kobis?) dgn telur smbl(yg telur rebus bkn goreng)=2rnggt limaposen je.
abestu asal tnggal 1.80?
diam, tk abes cita lg
aku bl lg, ns goreng dgn nugget tiga=2rggt
asal kau mkn bnyk, tiq?
vavi, sbb aku kurus. aku nk gemuk. mkn petang ahhh
pastu aku bl buah jambu=1.00,
air carrot(serious lupa apa nma melayu dia, dh bnyk kali pk)=1.00,
dannn roti high 5 sosej roll=1.70 (fixed price)
seronok tk kalau korang dduk kt sini sbb mknan mura?


mula mula dulu seronok.
tp aku mcm dh nk muntah mkn.
sbb dh bosan gila.
tk sba aku nk abeskn dip aku.
phftttt

okay lah, bosan kan? betul kn apa aku ckp?
tk cye, laen kali cye lahh.
aku mcm mls gila nk update post yg betul betul serious.
buat msa ni, kta layan yg rawak dl lahh derrr.

waaku(tetibe wa pulak, bajet gangster. try tgk) punye last paper sbtu ni.
pstu aku harap, aku dh tkd sem5 tp part 6 dh.
aku nk jd budak part6 yg amek sem6.
paham? mknanye tk repeat lahhh. phftt
bengap betul korang ni. (errrr sory bhaiii, wa langsi sket ini time)
nmpk tk sosej roll dgn jambu tu?

abaikan kunci tk ber-keychain, botol aer dgn toner tu. subjek utama plastik merah dgn cawan plastik tu je.

muka aku seronok puas hati sejurus pulang dr dm, bhahaha
(nmpk eye bag?)


oh nk mengadu kt beby.
beby, smlm mlm i gedix gila.
aje gurau ckp nk on fb dia, kwn kwn dgn pmpuan and nk lepak dgn kwn pmpuan.
pastu i dh sedih gila nanes tah mcm hape.
aje pujuk pujuk kta gurau pun i tk lut jgk.
apa gedix sgt en i ni?
bgun pg mata dh bengkak.
pk pk alek, i rasa mcm nk hentak dr i sndr je sbb gedix gila
aje msg pg td, i tk rep pun.
dia cll bru i angkt.
pastu i gedix gedix lagi.
nseb baek dia sba dgn prangai i.
HAHAHAHAHAHA qutiq gedix gila !
phfttt waddaaaaaaaaa? immature gila en?!
pdahal, dia just ckp nk on fb, kwn mcm biasa je.
sbb since dia wt fb dr dl, i je yg on kn dia punye
kalau pmpuan ada add, confirm i remove except kwn tmpt kja dia.
HAHA serious i kongkong gila kn?
kesian aje. tp nk wt cane, i memang tk bole.... errrr -.-'

okay lahh, au revoir
dadaaaa

p/s; title 'aku dgar ckp mama' sbb mama suro mkn sayur and buah bnyk since aku ni pemalas nk mkn smua tu smpai kn ulcer aku dh dkat dua mggu, and bpak besar. phfttt

1 comment:

Anonymous said...

Using stim machines, the past all out every aspect depleted desire be unhandled completely, the suffixation creatures are familiar: since cheeks things, compared equally net-, are a electric ray as for the billiard table roundabout domajig version. http://epaumve.com