Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

8.3.11

QUTIQ MINTA MAAF

salam,

uhukx, agak dh bpa lma yea beby pelangi ni ditinggalkan bersawang sawang?

santapan pemula entri, mulut buntalku khas utk beby pelangi yg dirinduii

mest beby pelangi nanes tersedu sedan hentak hentak kaki segala kesan daripada dipulaukan.
dannn, qutiq jugak perasan, ada follower yg dh unfollow qutiq. hey, kesah?
heeee tkd lahh, gurau semata. perkataan kesah tu, tk betul sama skali. qutiq rasa sedih menggila mcm nk sakit sbb dh ada yg unfollow qutiq.

dengan ituuu, (*ceehhhhh wahhh mcm tgah bg ceramah pulak aku) qutiq nk minta maaf dari hujung bulu kaki, smpai hujung helaian rmbut yg bercabang itu. bkn niat qutiq nk tggal beby pelangi tanpa belaian kasih sayanggg, tp tp tp qutiq tk sempat atau dgn lebih tepat lagi, tk dapat nk update kesan dr kesibukan dan juga kelembapan cek bb yang berjalan dgn tidak lancar lagi seperti siputnyaa.

nk on ke dashboard td pun, qutiq tggu dkat seribu saat. *phftttt mcm nk hentak je aku owner maxis ni tahu !

qutiq rsa, dkat lima hari jugak qutiq biakan beby pelangi tanpa entri. tp harini qutiq dh cannot go dh ! nk jugak nk jugak nk jugak manje manje dgn beby pelangi ! batak je aku ni en

saje nk batak eskrim BS yang dua scoop dh rm15.90. memang BATAK

visual visual bergambar yg terselit ni, ntah bila bila punye gmbar. saje upload saje nk wt ENGKAU orang rasa gedix je tgk aku selit gmba aku dgn DEGUPJANTUNG.
ada lahhh org yg tk puas ht bloggers yg letak gmba dgn boipren gelpren ni. ntah hape masaalah. tk suro pun dorang menyibuk. tp nk jugak jd kaki jaga tepi kaen org. pdahal laki. uhukx skrg laki pun dh jd mcm pmpuan. bergosip segala. ntah hape hape lah kannn.

kekasihku DEGUPJANTUNGku. SUWEETTTT kn? *mengata lah korang smpai lebam. rasa kan lah api neraka durjana kesan umpatan korang tuuuu bhahahaha

qutiq senanye tktaw nk cta apa. mgkin entri pelepas rinduku pada beby pelangi. qutiq tkd topik gempak gempak pun. qutiq bnyk tulis entri yg rawak. kalau rasa benci dgn format tulisan qutiq yg kurang berilmu ni, silalahhh kelik 'x' pada hujung kanan window. mekasih daun keladi :)

cuma nyee kann. qutiq suka menggila dgn bloggers yg bnyk tulis pasal kisah hidup dorang. seronok tgk ragam dorang. qutiq benci dgn bloggers yg bnyk pos entri pasal tips, tuto bagai. tp tuto tuuu kdang shokk jgk. tp kalau dh slalu, qutiq rasa malas nk baca. menghabiskan berasss je.

tp bgus jgk tuto dan tips tu kannn. mgkin sbb qutiq dh taw, tu yg menyampah nk bca terus tekan 'x' kt hujung kanan window. tp pada yg belum taw pasal tuto dan tips yg disantap dlm entri entri bloggers laen, tersangat lahh berguna kn. :)

setakat sini saje lah rasa nya sesi ringan ringan qutiq dgn beby pelangiii.
au revoir, dadaaa

*nk pg mengerah tenaga kekuatan zahir dan batin utk basuh baju. waaa pakai tangan awww

No comments: