Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

28.3.11

qutiq dpt jemputan fakulti pengurusan dan teknologi pejabat

salam,

jap, mula nk bajet batak cover later dl,


qutiq rasa mcm wooooooo bangga gila aku dpt jemputan wehhh.
kwn aku sndr yg kwen tunang apa bgai pun tk jemput aku. *terasa dihargai jap


mcm suspen tk tiba? ni nmpk mcm bukan surat jemputan ni ! nmpk mcm surat rasmi je?

okay japp, scrol bwh sket.


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


*haha saje je aku bg suspen lebih ennn



watermark menarik.
isi?? baca lah sndr. mls nk explain lelebih
dh paham?



eh jap, asal tarikh mcm expired je derrr?
rabun ke apa kau qtq?
OUTDATED gila kau ni qutiq !

eh tk tk, cuba try gosok mta lg.
*mana taw mata daku spero ke en??

eh btulllllll ! aiana ckp, tarikh ralat !
aduhhhh, kacau betull ah !
baru je suspen pk mata aku spero.
ate, rupenye ditunda.


masa sama je, cuma tarikh tu 310311, 010411 dgn 020411 je.
phftttt kalau bayar, memang qutiq pk 10 ribu juta kali nk pg.
checked ! PERCUMA !
jap, tp kalau ada test ke quiz ke cane?
checked jgk ! masa ku percuma juga.

oleh itu, kalau tiada aral melintang yg menghalang beta, akan beta jejak kn kaki ke Cameron tu.

asal dpt sijil suda lahh. kegunaan masa hadapan bhaiii !
bole lah aku show off kat majikan masa hadapan ku :)

additional info
high achiever's club ni mcm kelab pencapai cemerlang lahh
pastu, siswa dan siswi yg pg, dipilih melalui pointer terkumpul (CGPA)yg hebaat je ! (hebat sgt ke aku?)
setiap bahagian (part), dua orang je yg t'pilih.
dan disebabkan puan wan normila (pensyarah kesayangan utk semester ini) yg incharged, qutiq pun paksa diri jgk ah, nk pg en en en en.
tambahan pula, siapa yg tk pg kna tindakan tatatertib.
tkpe lah, utk kebaikan qutiq jgk en. wooot woooot
rasa mcm EKSAITED lebih. sbb sem lepas qutiq tolak tawaran pg melaka utk event cenggini.
beza nya, sem lepas OMSA (persatuan fakulti) yang anjurkan.
bajet mcm tk tkot lah ennn. HAHA

sila besarkan dan jegilkan anak mata saudara/i utk melihat visual kabur ye. tkpun klik utk menggemukkan gambarajah. uhukx

oh itu saja, au revoir, daaaa

*isi entri pendek je. -.-' dannnn, harap maaf teknik amek gmba tk kna. gmba mcm cipedlock je. (eh keypadlock ke cipedlock?)

No comments: