Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

28.3.11

NK FEMES JEE

salam,

aku mcm pelik lah trend skrg. aku start blogging, 2007.
nk kta lma, tktaw nk komen apa
tp ntah lahh, aku tk kjar trafik pun
aku jarang mempromote kn diri kt mna mna laman sesawang.
aku blogging utk suka suka, sbb aku dpt luahkan perasaan aku kt beby pelangi.
aku rasa lega selain dari pada solat.
tp aku mcm OH MANNNNNNN, bajett ah dorang ni.
*pandangan aku jeeee


aku join SB, sbb bg aku dorang friendly
tp (pandangan aku lg) apa yg aku nmpk, bnyk geng SB yg over.
jgn mara sgt. lg skali, PANDANGAN AKU JE

mgkin masing masing ada niat masing masing utk ber blog.
nk cepat hot ke,
nk over femes ke,
nk luah perasaan kt blog ke,
nk bajet bajet ke..

masing masing punye pilihan.
tp bg aku, aku pilih no.3
aku rasa apa yg aku pilih lebih afdal kot?
HAHA tp lagi sekali, ini smua hak masing masing kn

mgkin lah jgk kot aku nk cr kwn.
tp tidak lah smpai over ennn.
aku berbudi bahasa dgn org yg berbudi bahasa kt aku
dlm erti kata lain, org shout kt aku, aku shout kt dorang blek.
aku cuma mengamalkan konsep 'org berbudi, kta berbahasa'

tp, cuma satu yg aku nk ckp, HOT TAK BAWAK KAU KE MANA PUN
whats so good of being public figure?
i often paste my quizzical looks upon this question.

tp aku nk ckp, kdang bila korang cuba melebih lebih utk melonjakkan dr korang tu
aka, try desperately and pathetically, to be accepted,
then, U ARE A JERK. gross !

yeahhh frankly speaking, i said.

lg skali, ni cuma PANDANGAN AKU.
kalau korang mcm otak suku tu,
memang tk paham mksud 'PANDANGAN AKU' tu

lets grown up people.
sincerity is what count at the end of the day.


aku rindu kt mamat ni, sbbtu aku letak gmba dia.
ni blog aku, suka aku nk wtpe en. ni luahan aku.
aku tk kesah kalau korang benci, yg penting aku BAHAGIA dgn beby pelangi aku.
lgpun blog aku, diari aku. dlm diari aku bole tulis apa je kn? IF U KNOW WHAT I MEAN

au revoir, ddaaaaa

No comments: