Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

18.3.11

BOSAN

salam

hrni gila bosan. tktaw nk wtpe. nk tempuh lagi sabtu ahad. phftttt
apa eh aku nk buat? jenuh dh aku transfered movies. hampir smua dh tgk. agak mata mcm nk rabak nk dh ni..

adoiiyaiiii seronoknye kalau ada boyfriend dtg jenguk aku. HAHA gedix
bole lah pandang pandang jeling jeling. *jgn smpai aku nyanyi lagu ana rafali versi hindustan suda lah

untong lahh dpt bf romantikk. wa pun ingt nk cari sorang yg romantik lahh. hehe
baru verstyle sket en. ye dok mu?


betapa sedih nyee muka orang lukisan ni kan? bhahahah gempax sket aer mta berjurai bgai nk rak.

ehhh smlm bosan bosan dlm cls OB, tgah sesedih en, qutiq pun lukis gmba ni. cunn woooo

maklum lahhh, ht tgah celaru kn. tgah cuba menjadi kuat gagah perkasa secara fizikal dan mental supaya tk mudah mengalah.

tkd lahh derrr, wa cuma dh tk tahan lahhh. phftttttt ni yg wa nk nyanyi ala ala the republic ni, 'its too late, to apologize..' nseb lah wa tk pndai maen piano.

haihhhh rndu nyee kt dia. tp apa nk buat. wa dh tknk budo. wa nk jadi pndai :)
tp bila wa wt wt pndai ni, wa rsa mcm tk kna lah dgn life wa. haihhhh

sedih nyee. dh janj tknk nanes. tp smlm nanes jgk. ape kes? tu lahhh, ht pmpuan ni lmbut btul. skali kalau aku dh lesing bru ingt malaysia !


qutiq nk happy bahagia cenggini. *tserlah gigi arnab ntah tang mna aku kutip. patut aku letak taring.
tapi apakan daya kn, langit tk slalunya cerah. kdang dia pun nk mendung gelap malap jgk. asyik bg cahaya berseri dkat anak bumi je en en.

agak agak bila lah qutiq nk dpt MR.RIGHT en? apesal lahhh qutiq nk pk pk bnyk cani. cinta dtg sndr en en? huuuuu tp skrg sayang sgt dgn boipren. tp boipren tk serasi pulak dgn jiwa raga niiii. tp tersayangg. TERRR !

haritu puan zatul tilik tgn. (dia bljr psychology dlu dan dia belajar bab bab ni mcm fadilah kamsah tuuu) dia ckp rship bagus. tk putus. tp betul keee? adoiii pening pale qutiq pk. nk wt solat istikharah, tp rasa nya tk smpai seru lg nk kwen. hehe *secara tk matang nyee, nk kawen jgk SEKARANG

tajuk tulis bosan, tetiba qutiq dh melalut smpai kasih sayangg. runsing betul.
qutiq bru tgk cita kembar siang kt laptop. pahal lah cerita kt dunia ni bnyk pasal cinta je? haruuu betull. wt qutiq t'ingt ingt jee. okay stop !

au revoir, daaa

No comments: