Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

9.3.11

$%$!^&

salam, entri kali ni izinkan qutiq mara mara sket.

phfttttt kejadian dilaporkan berlaku smlm. jadi bahang kemarahan memang menyala apinya. oleh ituuu, jangan sesekali cuba bermaen dgn api. *ntah tiba je kwa ayat jgn maen api. bajet lagu bola bola api pulak.

*sigh *sigh *deep sigh *againnn, a very deep sigh.

'aku' 'kau' ke 'wa 'lu'? o jus jap. ke nk lattalilat?

errrr o jus je ahh.

okayyy, guna 'wa' 'lu' ahh. br nmpk mcm brado brado sista sista sket. almaklumlahhh, hati tgah pnas bebbbb.

okayyy start cita,

kelmarin, wa dh ahh pnat dgn ketegangan urat urat tensi semakin tegang nyee, tiba wa blek dpt surat notis dari unit kolej. wa pnassssss je ! rasa mcm nk hentak bakar je unit kolej ni dohhh. *pehhhhh ganaz gila aku

wa dh ahh bnyk kja, dgn esaimen esainmen, kja apa smua nk kna pk. tba dtg pulak bala. aduuuuhhhh wa memang mcm, 'SEJUK-JE-AKU'.

wa dpt notis, sbb tampal niaga. wa jual topap. kalau lu smua nk taw lah ennn. wa tampak kecik cinonet je punnn iklan wa tu. kertas wa tk smpai besar tpak tgn jee pun.

tu yg wa rasa pnassss je en en en.

tp sbb wa ni jenis yg berperaturan *ceh angkat besen sndr, wa pun gagah ahhh bgun bpa ratus minit awal sbb pk nk p pejabat unit kolej tu.

wa siap siap punye siap, dh rasa mcm cool sket ah en. bajet nk rilek je tnjuk muka. pastu, bole pulak minah minah OFFICE GIRLS tu bersembang tk hengat duniaaaa??

kt situ wa dh rasa, HELLO, KAU ORANG IGT AKU DTG TPACAK KT SINI SBB NK DGAR KAU ORG BERGOSIP KE? wa cool lagi time tu, wa tarik hujung pp kasi nmpk snyum en. seb baek ah senyum wa ni wt wa nmpk comelll gila.

pastu, minah OFFICE GIRL tu pun dtg entertain wa. rasa cam pkataan entertain tu tk kna je en. tp tkpe ahhh. okayy kita teruskan,

OFFICE GIRL: awak nk apa?
Qtqcomel: senyum manis gila sambil tnjuk notis
OFFICE GIRL: awk niaga apa ni?
Qtqcomel: topup (senyum tetap menten)
OFFICE GIRL: awk ingt #%$%^*(^&**)(*%^$# ke? awk #%$^&^&**#%^%*%( ! ha, awk #$%$^*&%^*&^$&^$&^&(**&&$#@%$#@(*())( ! awk $%%*(&$@%$(^(&^*($@$#*%@$*%^@!))^(&%(*($*(&$%#U*&*^&$%^&*&()*(&#@!!@!#$$%P)IO()**(^&^%#@!%^^&** !!!
Qtqcomel: (masih senyum sambil perhatikan gigi OFFICE GIRL yg t'selit cili) *kja kerajaan ada 2 break. satu minum pagi, satu mkn tgahr.
OFFICE GIRL: awk jual topap ni bole bl kete ke????!
Qtqcomel: time tu wa dh rasa mcm nk letopp je gigi terselit cili dia ! tp wa cool down lagi. wa masih menunjukkan karisma wa sbg pelajar yg berhemah tinggi.

konklusinya di sini, wa memang sket ht dgn minah tuuu. bajet good good je en. skali wa parang bru taw. lu dh ahh tk wt kja. layanan mcm CIKALA. lu igt apaa? UiTM bkn ke ckp nk bg layanan servis utk pelajar. tp asal lu layan wa mcm taek je?

td, wa t'tggal kunci bilik dlm bilik, kebetulan pulak roomate wa (aza) pun bole bantai t'tinggal. suda pastinya wa tpksa pg lagi unit kolej minta kunci en enn, seb baek bkn minah tu jga. ada pcik tu jga. pcik tu memang wa respek. baek je layan pelajar mcm wa ni.

masa kt dlm tu, aza yg berurusan dgn pcik kolej tu. wa pulak mata melilau cr borang soal selidik tuuu. wa pk memang nk wt aduan je enn. tp borang tu tkd pulakkk. siott btowl. tp wa memang sket ht betul ah dgn kakak tuuu. tk educated langsung ! dh lah gigi ada cili. phfttttt

tp ennn, wa tkd ahh ganas smpai nk hentak bkar apa smua bgai. wa cita jee lebat. tp tu smua dlm ht. wa ni lembut je org nyee. wa bkn jenis yg violent punye org. wa sopan santun jeee.
wa cuma nk smpai kna rsa ketidakpuashati wa ni je. wa tkd ah dendam lma lma en. cuma wa geram jee. sumpah wa tkkan hentak bakar, nk letop gg minah tu pun wa tk snggup. bkn tu jee, wa nk jentik dia pun wa tkot. wa cita je lbh. lu jgn slah anggap pulak ehh

cuma tu lahh kn. asal minah tu layan wa camtu en? wa rsa bengang gila jeee. ptut dia ckp elok elok en. mcm ah dia tu nk bl kn wa kete. memang ah duet topap tkle bl kete. tp mampu bg wa mkn skali shr. dia nk bg ke???

mhmmmmm

au revoir, dadaa

*yang rasa geram dgn OFFICE GIRL.

2 comments:

lipan lapa said...

chill yaw....!!!! office girl tu tak blaja komunikasi, tu yg dier layak kejer tu jer..... heheeh to office girl, kalo yer pun tak sekolah tinggi, per salahnyer hormat menghormati and berhemah sket dalam tindak takduk anda.

Qutiq Ishanee said...

taw tkpe kannnn :'( phfttt bengang gila. memangg, mcm nk sepak buntott dia je