Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

13.2.11

RINGAN KN TULANG

salam, hello bloggay :)
qutiq tk tdo tdo lagi. senanye dh dok pk nk bg entri ni dh lama lama sudah.
tp tk t'cpai akalku sbb elayana belum lg nyanyi lagu tu bg semangat utk qutiq.

phfttt

untuk pengetahuan tuan dan puan sekalian yang cantik manis hensem macho niii, qutiq ni skrg tinggal sementara kt hostel UiTM Seri Iskandar. tmpt ni memang ulu. apabila kejadian begini berlaku, maka suda tentu lah "connection" kt sini tersangat lembap.

malah, baru baru ini suda dekat dua bln telefon "line" maxis tersangkut. natijahnya, terpaksa lah qutiq msg degupjantung qutiq guna celcom. kesian diaa kna reply kt celcom -.-'

oleh itu, utk mudahkan kelancaran perjalanan jalanbelog qutiq, apa kata kalau korang buang je widget ntah hape hape kt blog korang tu?

bkn perlu sgt kott? mcm pet pet tu, ntah ada hape hape ntah lagi en. tp, kalau bole, shoutbox tu jgn buang. tu je lah alternatif laen utk berkomunikasi selaen komen. lgpun lebih mudah kalau dgn shoutbox ni. betul tk?

okay lahh, qutiq bukan nk bebel bnyk pun. cuma nk minta tolong lah kt blogger sekalian, tkya lah letak bnyk segala bnda dlm blog tu. ikot korang lah kn, kalau rasa nk pengunjung senang berkunjung, kurangkan lah k.

dan lagi satu, kalau mna entri yang ada gmba tu, korang tkya upload taw. lebih baek korang copy dr laman web mna mna yg sedia ada. contoh, korang copy dari fb korang ke. sbb dgn cara ni, tkd lah lmbt load. sbb gmba korang tu, memang dh ada kt internet. pham???

au revoir, dadaa
*SB sangat best ! sumpah tk tpu !

No comments: