Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

15.2.11

MATA KE MATA

salam, woot woot qutiq join segmen dr seorang SBians :) kalau korang nk, sila lah klik kt banner bawah ni


syarat pertama,
♥ buat entri pasal segment mata ke mata. DONE
♥ copy banner. DONE
♥ jawab soalan. ontheway


  • details about me.

  • -okay, nama comersial, qutiq ishanee. nama ic Atiqah binti Ishak. qutiq suka clor hijau yang sgt mententeramkn jiwa qutiq ni :) woot wooot. qutiq 21 tahun, tp muka nmpk mcm limebelas tahun. bhahahha qutiq belajar kt UiTM Seri Iskandar, Perak dalam jurusan Office Management and Technology :p pastu pastu, qutiq ada lima ada beradik. qutiq anak bongsu tp serius tk manje ! huhu qutiq dh tk single. tahun dpan qutiq tunang. bhaha :) errr ni je kot?

  • cerita ringkas pasal kesayangan.
  • -qutiq nk cerita pasal mama qutiq, kwn qutiq dan bf qutiq.
    mula mula pasal mama. mama qutiq ni comel sesangat. pastu lembut hati mcm qutiq jgk. penyayang gituuu. qutiq sayang cinta mama :) lagi satu, MAMA QUTIQ AJAR MENGAJI :p
    -pasal kwn qutiq, nma dia Nur Farah Azhar :p dia kawan qutiq dari skola. antara kwn sekola qutiq yg masih melekat dgn qutiq. yglaen smua dh kwen apa bgai. sedih -.-' sob sobbb. dia cntek :)

    qutiq sayangg dia sgt. jgn amek dia, PAHAM !

    -degupjantung qutiq. bnyk dh gmba dia kt blog qutiq. yang pastinyee, dia suka kentut, mkn bnyk, korek hdung dn pelbagai lagi. tp qutiq cinta dia :) okay, bercita cita nk kwen dgn dia. bhahaha

  • about my blog
  • -blog qutiq nma beby pelangi. qutiq nma kn dia beby pelangi, sbb pelangi ada bnyk warna yg mewakili mcm mcm perasaan. sama mcm blog qutiq. qutiq wujudkn dia, sbb beby pelangi ni mcm dairi bg qutiq. utk pengetahun semua, qutiq tk suka menulis. tp bab typing ni, kasi qutiq je :) ngeh ngehhh, qutiq sayanggg beby pelangi ni. sbb bila qutiq sedih, gmbira, mst qutiq ngadu kt dia. and dia tk pnah rungut pun. ni yg best bg qutiq :p usia beby pelangi?? qutiq wujudkan dia sejak 2007 lagi. tp qutiq kurang aktif. bru nk bertatih kembali. first entri qutiq, ingt lagi. qutiq post pasal qutiq jahit blanket yg sgt besar dgn mama. tk cye cuba 'view earliest entry' qutiq.mcm mcm qutiq cita dlm nii. sayangg tk hengat punye lah kn. mwahmwahxx bnyk bnyk kt beby pelangi :)

  • pandangan tentang blog skrg?
  • -mhmmm skrg dh majuu. rmai gila bloggers kalau nk dibandingkan dgn yg dl. dh rmai hot hot. qutiq rasa mcm kerdil sgt jeee :( sob sob. tp ada yg suka kutuk mengutuk. patut mkin rmai ni, kta saling in touch, kongsi idea segala. tp bnyk rela tambah dosa dgn mgutuk. trend kot?
    -qutiq rasa, org yg qutiq follow adlh sbb dorang best. ada yg qutiq follow sbb dia kwn kpd kwn budak ni. budak ni pulak ex qutiq. bhahaha d sbbkn budak ni tkd blog, qutiq follow kwn dia. ada tuuu sbb dia memang feymes. mcm fatinliyana, nurulbadiah dan lain lain lg. qutiq bkn org yg 'kau follow aku, aku follow kau' bg qutiq, kalau nk follow org tu secara ikhlas. jgn harap blsn taw :p qutiq follow org, sbb qutiq suka. bukan sbb qutiq nk suro dia follow qutiq blek.

  • msg for new blogger.
  • -jgn lah batak sgt nk up trafik. slow slow. bak kata org otai, pelan pelan kayuh lah derrr. bhahaha

  • cara nk femes?
  • -bg entri entri yg spontan. bg qutiq. tkya lah sgt bg tips. ktorang follow awak, sbb suka dgn entri life awak. kalau buat tips tu, bosan lahh. baek search google je. kn kn? pastu, jgn letak bnyk widget kt blog. *phftt memang mls aku nk bw.

    okayyy, settle :)

    tag? jap,



    link kn entri pulak??
    okayyy ASAP lepas qutiq tekan kotak kecik warna oren, 'PUBLISH POST' ni. :)

    au revoir, dadaaa, siapa nk join, pg je lah kt blog si comell ni.

    3 comments:

    yayalya said...

    good luck ya! :)

    singgah dr Sb

    Qutiq Ishanee said...

    yaya jowm lah msuk skali segmen ni

    Qutiq Ishanee said...

    yaya jowm lah msuk skali segmen ni