Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

28.2.11

LAKI KE POMPUAN?

salam,

*kau laki ke pmpuan?

1.kau majuk mcm pmpuan
-trend eh? asal tetiba rmai pulak je laki yg suka majuk. pmpuan pulak yg jadi gentleMAN. sket sket nk berTOUCHING TOUCHING. asal eh?
ayat klise, 'ya lahh siapa #%^ ni kannn.' uhukx sejuk je rasa kan? tpksa lahh pjuk. phftttt
kalau baby boy majuk, qutiq rasa mcm nk ciumm je sbb comel. tp kalau laki dewasa? rasa MELUAT.

2.kau mengumpat mcm pmpuan
-ni lagi teruk duhhh. MULUT MCM LONGKANG. kalah pmpuan. dl mulut pmpuan je yg layak kna gelar mulut longkang. qutiq pun tktaw asal orang yg mengumpat ni, di gelar mulut longkang? busuk ke mulut dorang ni? ke mulut dorang besar mcm longkang dpan bukit hostel qutiq ni? ah lu pk lah sndr.
sokong tak penyataan di atas?


3.kau cpat caer mcm pmpuan
-pantang lah org puji sket, dh kembang ntah mcm hape. kalau bole, nk bgtaw satu dunia yg dia kna puji. pelik kn? oh lupa, dunia dh nk tamat kn? awwww takutttt nye

4.kau suka jga tepi kaen org mcm pmpuan
mcm dlm cta yg berlatarbelakangkan suasana kejiranan yang mana, makcik makcik buat mesyuarat tingkap. tp trend zaman mudi zaman skrg ni, laen sket. ADVANCE kta nye. uhukx so dorang lebih suka menjadi stalker. pastu post kt blog atau laman sesawang sosial yglaen. mengata orang dia yg lebih kannn? haaaa jantan cani, elok qutiq sumbat msuk dlm jamban. supaya, mulut dia label jadi mulut jamban pulak.
WTH !


5.kau memang cpat melatah mcm pmpuan
-yeahhh, biasa kta dgar pmpuan je yg cpat melatah. dlm erti kata, cpat berputus asa lah. bkn melatah mcm mak nenek tuuu. mksud qutiq, halah bru sket kna, dh melenting tah pape. mcm pmpuan kna period pulak qutiq kna. apa ni derrrrr? cool lah beb, kata gentleman?
awak tk dpt kawal perasaan?


lima point je qutiq bg kt sini. tknk lebih lebih. saje nk kongsi. BUKAN SEMUA LAKI YG ADA CIRI CIRI DI ATAS. SO JANGAN LAH CEPAT MELATAH? OKAY? NI HANYA SESETENGAH LAKI SAHAJA. ada lagi laki tulen yg bisa menggugurkan jantung para wanita di seluruh dunia. harap harap bloggy versi laki qutiq, bkn lah tergolong dlm orang yg cani k? hee, sbbtu sayang korang. :) jgn mara taw. nnt korang tk gentleman, terus automatik tergolong dlm golongan yang di atas tadi.

au revoir, dadaa

2 comments:

NUR AMALIANA said...

hai..jom join contest ni..sy tag awk

http://recipesdot4all.blogspot.com/2011/02/contest-rm50-untuk-dimenangi.html#comment-form

Qutiq Ishanee said...

heee mekasih. japjap :)