Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

4.1.11

salam semuaaa. lama kn qutiq tk update my bebyy pelangi ni :( tsk tsk sob sob maaf lah bebyyy. sbb qutiq bukan bz pun. tp faktor teknologi ni yang menghalang qutiq dr update tahu. sumpahhh rindu nk berbelogg -.-'

mcm mcm dh terlepas kn? pasal new year, pasal masuk semester baru. smua dh missed. grrr pasal new year, qutiq nant akan post kt private blog qutiq. kepada sesiapa yg invited, bole lah jenguk jenguk yea..

well well (mcm ala ala pelakon hindustan) ramai yg buat wish list for 2011. heee qutiq pun nk jugakkkk.

here my wish lists are:

1) to get in the dean list again for another 2 semesters (included this semester)
2) to stay happy and less stress & pressure
3) to be more positive and mature
4) to increase my parents-dauhter's relationship with abah and mama
5) to have less arguments in relationship (with my booyah RAJAHAFIZ)
6) to stay connected with my beloved companion (fa, ika, momo and the restt)
7) to increase my CGPA
8) to get the ANB, of course
9) to stay healthy and gain weight at least 45kg

idk, what say u? oh btw, life is okay for noww. opocottt melatah INGGELISH pulak sayeee. sbb semangat new year ni walaupun dh terlambat, nk bersemangat bahasa jiwa bangsa lah pulakk kn. ngeh ngehh

bebyyy oh bebyyy qutiq tengah bengang ohhhh. phftttt mcm whaddaaaa^&^& je ohhh. first sebab line kt dlm kampus tersangat sangat lah mcm siotttt je. susa gila nk msg dgn booyah and call mamaaa -.-' serious oh, celcom cepat je smpai. rasa mcm nk pkai cel je. saya ni dh lah rndu ajee saya dan mama sayaaa ! sejam sejam br dpt msg aje :( sejam sejam br dpt anta msg. tk ke mcm nk sepak je?? rasa mcm nk shoot je maxis ni anddd lagi satu bengang kt maxis ni, pehal lah bila nk online je dia pg kt maxis broadband yg suro subscribe tah pe benda. kta dh limit. pdahal baru je bayarrr. ni yg mcm rasa nk bakar jeee HQ maxis ni. ceh cehhh macam good good je qutiq ni. gurau je :) tp serious bengang jeee. nk upload gmba punye lah susa. pnat tggu dkat sejam. at last, qutiq cancel jeee. phfttt mcm ^%&#* je !

lepastu kn bebyyy fakulti saya dh pindah kt bangunan baru. sob sobbb. jauh sangat sangattt :'( lagi lagi tengahr, memang rasa mcm kt padang pasir je panass je. sabar qutiqq, sbaaaa api neraka lagi berganda panasss. then, kalau hujan, bukan reti nk turun sikit sikit kee rintikk rintik ke. nk turun skali harung yang lebat tk hengatt punyeee. kuyup qutiq. hrtu nseb baek ada payung awe. tp dia dh amek balek, sedihhh lepas ni kalau hujan, confirm mand separuh jalan. hishhh dosa qutiq merungut pasal cuaca nii. papppp dh tampar dh pipi berjerawat ni.

ni hahhh lagi satu. lappy qutiq tk pg repair lg tahuuu. ntah bila lah nk repair. tgah tggu time je ni. kesian tgk lappy greeny terperuk dlm almari aza sbb almari qutiq tkd locker. sayangg kn lappy greeny lebih, tpksa tumpang dlm almari azaaa. kesian lappy saya jadi parasit tahuuu.

bebyy bebyy, dh lah. rsa nyee ni je lah kott. nant kitee dating lagi yeee? tk sba tggu raya cina ni. bole bercuti di Kuala Lumpur kampungkuuuu ♥
oh lagi satu sebelum terlupa, baca ni http://kupukupukecik.blogspot.com/2011/01/isu-karam-singh-walia-hina-melayu.html. saya setuju dgn yuyu ni. budak melayu sekarang ni kerja nk bergaduh. immature gila. geram tahu !


au revoir, daaaa

No comments: