Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

29.1.11

RHRR

salam,
takkkkk, aku tknk siapa dh selain nama kt atas tu.
aku tknk pun kt first love aku ke, siapa ke pun.
sbb hati aku ni dh penuh dgn cinta aje.
smpai tk ckup ruang dh.
aku cuma tknk ada pape dh dgn first love aku.
korang tk pham.
dan aku pun tknk explain kt korang.
sbb nye bnda tu nmpk silly je. (mksud aku, reason aku tknk terjumpe dia or whatever pun)
so aku tknk ckp apa dh. fullstop.
aku cinta aje lg bnyk dr siapa pun pnah syg dia. pham?!
dh mcm mcm aku dan dia masing masing berkorban utk hbgn ni.
so jgn ada tnye pape lg k?
aku harap sgt aku dgn dia kekal smpai kawen dan tkd cerai cerai pun.
aku taw post aku ni mcm budak je..
tp sukati aku lah wehhhh
ni belog aku kn? tknk bca, meluat bca? nyahhh kau dr sini !
aku hrap, tkd pape lah yg besar sgt yg dtg duga hbgn ktorang ni.
bia lah ktorang cuba handle msalah ktorang ni sndr.
hrap hrap lah kn dia jodoh akuuu.


au revoir, dadaa

No comments: