Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

19.1.11

LADIES NIGHT

salam td qutiq pegi ladies night.

eh bukan clubbing lahhhh yg joget joget tu. dosa tawww pg tempat camtu. *errr tp ustaz kt U qutiq ni kta time dia study dl, dia pnah pg sbb nk wt research. bole tak kalau qutiq pun nk pg sna konon nk wt research persetankan kau qutiq !

mksud nyee ni lah. bersukan lahhh. kt UiTM ni, tiap rabu mlm ada ladies night. mksud nyee khas utk perempuan jee :) seronok lah kn td. last sem, ktorang ada belajar teknik kemutan taw. haha td erobik. cehhh lagu sory sory pun ada. seronok ! goyang buntot, goyang aset di depan. tkd laki bole lah buat kannn.

tp sedih jugak lahhh. sbb tk ramai. bole kira je bpa yg dtg td. tu pun mgkin sbb gila kn sticker. tp ktorang dh part 5, wtpe nk kumpul sticker kn. so just for fun je. and it was really fun. tk batak sticker pun okay !

in fact, ktorang maen ice water taw ! haha siapa pernah maen??? angkat bulu ketiak ! cehhh, yg tk pnah maen tu sangat rugi. best gila. dia mcm maen kejar kejar jeee.

okoy lahhh. thats all. tp japp,

'ahhh, tk payah gatal nk pg ! jgn ngade ngade k. kalau nk tgk b buat, pg lah. ayg bole buat, b pun bole buat ! b..... apa b ckp ni. ayg bkn buat apapa pun. ahhhh nnt ada org ngorat ngorat lah apa lahhh. jgn gatal. b.. bukan pg clubbing clubbing tu lah. yg ladies night kt U ayg. kn dl pnah pg. ahhh.. b dh lupaaa. apa dia?? yg mcm erobik erobik sukan sukan tuu. PERGI LAHHH. hahahahaha. jgn bgtaw org. malu kt ogheee.'

haha dialog i time i ckp nk pg ladies night kt dia. lawak kn.

okay, ni gmba ktorang td. kt camera mira, tk dpt nk upload.

aku taw mukaa aku hodohhh. tkya kwn

btw, budak uitm pemalas gila. rajin time nk dating jeee. cehhh

au revoir, dadaaa

*oh btw, jumaat ni ada taklimat pasal praktikal. nnt nk post pasal ni. tggu yeee

No comments: