Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

21.12.10

YAHOOOO

5:15 p.m



salam, semalam saya mcm eksaitedd gileeee gile punyee nk repair lappy greeny saya. pastu mcm runsing je nk ajak siapa kn? errrr kalau pg sorang, nnt kena culik. almklumlah, akhir akhir ni kn saya mkin cantek mcm pengantin baru yang naik seri tuuu. kad waranti untuk lappy delly greeny (phewww panjang gilee nmaaa laptop aku ni) ada lg. pastu mcm bestt je dgar ryn ckp tkya byar pape pun. tp mcm was was jgk kn. sbb yg rosak window. mknanya tkd kna mengena kott dgn hardware ke apekebendenye pun kn kn?



ntah knp lah aku tutup mata gmba first tu

so hrni saya pun pg lah lowyat and time square jap. oh btw, mama and alesya temankn. slalu bila kwa biasee tk pkai cntek. selekeehh je. mcm mlm smlm tuuu. heee tp ntah, hrni terasa nk mekap cntek cntek. tp tkd lahhh cntek mna pun. masih kalah lg dgn wonder girls. kalau pkai bulu mata palsu, wig and tebal mekap tuuu, confirm org mnta autograph td. tp... tknk lah glamer sgtt. masih berpijak pd bumi yang nyata lah kta kn.


my both lappy. yg dell tu lah yg bru, acer tu lma punye.

tp mcm my-so-sad-face pasted sbb sahh kna format. and kna bayar 60. tp tknk lah, nk wt kt U je. bru 30 rggt camtuuu.


tarrraaaa, bhgian depan gmba kt atas tuu ♥

dh terlanjur kn, i pun grab one new phone :p awwww don't get jealous =.= lma sgtt kdai phone tu. yes berjaya. 850 bucks :p SE Aino

sleepy gila noww. penattt. nk nap jap. au revoir. daaa

2 comments:

namok said...

hoho sama fone lahh :)

~ Ryn ~ said...

weeee... nme aku ade la...hehe