Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

19.11.10

VANILLA FLOAT + COCO KRUNCH

salam, the above is my niece and me :)
so this time post im gonna write in double language. easier for explanation. pos kali ini, tidak ada kena mengena dengan oranglaen melainkan sy, hazwani (ank buah) dan zira (kakak). yeap, end of anger. i've seen my visitors; stats has increasing since the last post. dayummm how i hate cheap publicity ! phfttt -.-' *sigh

okay sayang sayang ku para tetamu yang amat ku sanjungi sekalian. hari ini (bru kejap tadi) sy rasa sy mcm buat sesuatu yg pelik pelik je. ala ala pelik bin ajaib gituuu. tp ajaib tk ajaib lah kn. bukan magik.

japjap, meh kta bg awak tgk objek objek yang berkaitan dahulu. GAMBAR-CAKAP-LEBIH-KUAT-DARIPADA-PERKATAAN *ceyt, mcm pelik je bm nye? kalau di terjemahkan bahasa org bota, picture speaks louder than word. saya tk pndai nk ber BI sgt ni. biasa lah, katak di bawah tempurung kta kn....
so, here they go;
awk rasa apa kah dia?
close-up image

okay, mari kita memecahkan kebuntuan dengan bantuan gambar di bawah;
dh dapat agak ke kwn2? kalau tk dpt lg, meh tgk lg yg bawah ni;
sah muka minta kena hentak dgn orang DEWASA.
omeigadd, tolong sy jgn hentak sy :( sy insan lemah...


dpt tk meneka? apa apa apa dia? yeahhh, tp kurang tepat lah awak awak semua. now, lets try to relate with the title of this post? ohmyyyy, yes ! clever bloggayy buddies :) now i know why i love u all. heeee bajet hot pulak dh aku.

its true beby. the idea was started when hazwani wanted to eat ice cream. and then, as i saw the root beer, i decided to A&w it. and later, my sis ate the coco krunch. haha so i mixed all of them up. and taraaaa =.= brilliant idea comes. it tasted good, though. really it is :p try it.

yes bebeh this is how u can waste time without wasting it with messing up with others. thats just so not good. leave u here, au revoir

No comments: