Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

9.11.10

KELAKAR SANGAT

salam, yawww yaw yaw yawww wassup wassup maaaaaayyyynnnnn. *slang ala ala orang putih gitu. entri kali ini agak membuatkan saya sering tergelak sorang2 mcm orgila :) awww nasib baek lah saya ni seorang sahaja di bilik *sob sob tsk tsk sedih slalu ditinggalkan. dush dush tumbuk skali tambah sekali kt muka qutiq sebab slalu ckp merepek dgn beby pelangi. -.-'

oh yah, kembali semula kepada perniagaan *i mean, back to business lah. hee nk upload gmbar2 lama masa part 1 bersama jinbit united. oh sumpah sy tktaw ia adalah satu perkataan yang tidak elok sehingga lah saya lupa bila saya tersedar orang mcm pelik dgar nma group kami. okay semua org bole slah kn 2r. *jgn mra 2r sbb mengrevealkn identiti awak.

tp jap jap, nk bg korang suspen dl. tk seronok lah kalau awal2 dh bg korang tgk kn. so as for this paragraph, i'll tell u the history back then. bermula lah lahhh alkisahhhhh -.-

pagi2 saya bgun tk berapa pagi sgt lah hrni. sbbnye, mlm smlm agak stayed up smpai pukul bpa, tktaw. sbb kalau tan sri puan sri sekalian nk taw, qutiq ni tk suka pkai jam. dia di kenali sbg org yg sgat sgat careLESS. *tktaw lah knp besarkn LESS tu sahaja. oh yahhh pukul bpa sy bgun, sy taw. sbb setiap pagi qutiq suka tgk hp DAHULU. mst lah kerana sy nk tgk org kesayangan anta msg kt sy :) setiap pg dia anta dia pg kja. kalau lpas kul 7.05 pagi je tkd msg dia, qutiq dh gelabah taw. pk bnda laen yg jd. dush dush. sbb dia strt kja kul 7. so kul 6 lebih camtu, dia dh msg. and ajaib nye, wpun sy ni tdo nyenyak cane pun, (tipu sbb susa nk tdo nyenyak) sy mst t'bgun skjp nk tgk skrin telefon bimbit sy ni ada msg dia atau tk. slalu nye akn ada 2 msg yg akn msuk peti surat sy. dia bgtaw dia nk pg kja dn dh smpai tmpt kja. *ngeh ngeh suka lah kerajinan dia anta msg report apa yg dia buat smua tu.

so, apa cer ni qutiq? dr td cerita bukan2 je. tk bgtaw lg cerita sebenar. he he he he *mcm kerang busuk je sengih. so sy bgun kul 9 lebih lahh. lmbt ke awl? lmbt kot utk kebelakangan ni. sbb akhir-akhir ni sy bgun kul 6 dn bawah. mksud sy, sblm kul 6. sbb nk stdy. *this is how people who practice last minute study.

nk taw tk apa yg sy buat smpai gmba2 yang sy akn muat naik sebentar lagi menjadi kena mgena? sbb, sy on lptop dyah. nk sambung tgk cerita BOF *even dh khatam tgk cta tu part 2 hrtu, ttp nk tgk lg. tp tiba2 sy mcm rajin nk geledah dyah punye harta karun dlm hard disk D dia. ngeh ngeh, oleh itu sy telah membuka memori kenangan suka duka masa part 1 dl kt public picture dyah. heee termuncul lah gmbar2 yang sgt kelakar dn meninggalkn memori kenangan terindah mcm ala ala lg samsons tu. dengan ini mengumumkan, ketibaan gambar2 zaman part1 dahulu kala;

gmba ni sy suka sgtsgt. sbb time ni bdn sy masih berisi. dn skrg tgah cuba mkn sekilo setan makanan supaya sy dpt kembali bdn seperti yg ini. kerana skrg punye, sgt kurus. tlalu kurus. keding je. memang tk seronok lah kn. menimbulkn tnda tnya kpd sy juga knp bdn sy mendadak turun? adkh sbb msuk ke alam U ni? mhm... =.='

yg ni, tktaw lah knp sy berlagak dengan membuk mulut sy? mgkin tkjut nk tgkp gmba kot. biasalah, kn sy ni pemalu org nye. ni bkn sy ckp taw. mengikut punca punca(sources) yang boleh d percayai. ngeh ngeh *senyum bangga mcm kambing kentut

tgk payung tu, cntek kn? tp bkn sy punye lah. ntah siapa punye lah sy curi. oh ini lah kwn2 UiTM di hatiku :) awww (senanye ada yg tk knal pun) time ni, kt pdang A. tktaw lah ada event apa? kn dh ckp, di mana ada event, di situ ada sy. demi mengumpul sticker lah katakn...


ni wajah seorang gadis ayu yg cuba nk berlakon buruk? eceh eceh perasaan je qutiq ni. memang buruk pun senanye -.-'


oh aza sy ! :) heee ini adalah kawan bilik sy. tettttt no phone tk bole. sudah di ambil org. jgn melalak menangis pulak ye jejaka2, bak kata pepatah qutiq, rama2 bkn seekor :P


time ni kt uptown :) korang jgn jealous taw ! dlm UiTM Sri Iskandar ni, ada uptown dan downtown. oh sy tktaw lah knp nma diberi adalah begitu. kalau nk taw, dtg lah sini. meh rmai2 jd pndai belajar kt U sy =.=


ha, ni muka sy yg senonoh sgt. hanya RAJA HAFIZ bin RAJA ROSLI je yg mampu terima muka sehodoh ni. jejaka diluar sana, pikir dl sblm berniat nk ngorat taw. sy ni buruk perangai. bhahaha


ha, ni pulak wajah ayu sy -.-' skrg korang mst dh ubah pkran kn? nk tk kt sy?? hahahahaha oh sy nmpk aje je yg angkt tgn?? ngeh ngeh jgn tertipu sgt lah dgn wajah ayu ni. ada ketam disebalik pasir taw ---(-@ (warh, cntek tk bunga tu? lma dh tk guna simbol camtu) *zaman bila punye ntah -.-'


yg ni, sy seronok sgt kn? biasa lah, org bahagia. tp belum smpai tahap msuk hospital bahagia taw. sy bahagia dgn sehat. tk sket lagi :) btw, korang rasa tk apa yg sy rasa time ni. bila tgk gmba ni je, mst sy terasa nk gelak2 sgt2. ntah lah, gmba ni memberi penjelasan tentang kegembiraan sy pada masa itu.


yg dua org sblh kiri sy tu lah kawan bilik sy. org KL ckp, kawan bilik, org Boston (BOTA) ckp, room mate *aww ayat si botak hensem. sob sob rndu dia. knp lah dia dinaikkan pangkat ke induk Shah Alam. junior2, kalau nk taw, dia adalah LEGEND bg Sri Iskandar. -.-' sob sob oh sblm tlupa, JANGAN TERTIPU DGN KETINGGIAN DAYAH ! dia pijak atas batu tu *punye lah aku tknk nmpk pendek kn. bhahahah oh lg satu, senanye time part1, kami bertiga. bersama kak norsha. tp part2, dia pindah bilik dgn kawan cls dia. tinggal lah kami bertiga. dr bilik C215 yg best gila, tercampak ke bilik C152. mgkin Allah masih syg kn kami. sbb bg bilik yg nombor dia ditunggang terbalik kn sahaja :p


gmba ni, nk taw knp? sila rujuk bwh, jeng jeng jeng;


ha, lompat si katak lompat. lompat lah tinggi tinggi, cpt lah adik cpat blablablabla *lupa lirik( KOMFEM tkdpt msuk jgn lupa lirik pak aznil tu. cehhh melepas saya :(


aduh aduh, dh smpai kolej pun ktorang tk benti lompat lg?? apa kes? ntah lah, jgn tnye qutiq. qutiq tktaw ni. dyah lah, excited sgt. dgn card matrix masih tgantung. card matrix yg kuning punye pulak tu. memang pecinta UiTM betul. lepas ni bole tuka tjuk rsmi UiTM di hatiku kepada UiTM di hati dayah :) hua hua hua


yg ni, tktaw lah apa kes? dh seronok sgt maen lompat2, buat lah muka ayu tk bslah kn. mgkin bru lepas kna interview kot?


korang igt korang je ada rmbut palsu? sy pun ada. eh eh promot bola ke qutiq? ceh ceh, kalau nk taw, jinbit united tu adlh nma futsal team ktorang :p dn sy pemegang posisi penyerang. oh biasa lah, sy ni slalu dh kalah kn Davin Beckham. jgn iri hati sgt lah dgn qutiq ni. anugerah tuhan kata nya.

begitu lah suda kesah alam junior sy. maklum lah, seronok sgt dpt msuk U. mcm tk sngka je. igt kn kurang pndai. rupa nya pndai jgk. smpai dpt Dean List 3 kali berturut2. oh untuk itu, harap awak awak semua doakn sy dpt anugerah naib chancellor taw. bermakna? sy kna dpt Dean List utk setiap sem. hrap2 tkd lah yg kntoi. kalau syg sy, doa doa kn lah yea? semoga alam kampus sy tidak terlalu tertekan buat sy :( yea lah, sy nk gemuk mcm dlm gmba2 ni smua. haihhh jgn smpai qutiq mengambil inisiatif yg lebih drastik ! *ujar sy kepada qutiq. daaaa *tk bole letak (b-y-e sbb mksud yg terlalu tidak elok. sila rujuk FB sy utk keterangan lanjut. bru lepas share link. eceh eceh, kja nk promote je qutiq ni. *add lah fesbuk sy (ayat bdk nk up)

au revoir *mwahmwahx

1 comment:

Anonymous said...

kecik la tulisan...payah nk bace...cuba besarkn sikit