Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

24.10.10

to yaya

salam, heee first time ni post blog untuk mengajar orang. halah halah, malu saya :) snoobish lagi lah saya ni. hehe okay lah tanpa membuang masa lagi. tutorial bermula. teett~

haha senang je lah yaya, u kna ada account google dl. cani,

so, nk nk msukkan background tu, sign in je. u mst punye dh ada google account. sbb u ada blogspot kn?

dn dia akan appear log in window cani,



msukkan je u punye exist id and pass u yg u guna utk blog u okay.



then u pilih je kt mna2 folder yg u berkenan. mcm i, i amek kt my computer je :)



see, its uploading right? ha then, dh jd dh :) senang sahaja kn?



and it works with firefox and google chrome. im not pretty sure for other web browser. sbb i slalu gune these two only. maybe it goes with others as well. try it.

1 comment:

yaya ASHRAF said...

u!~
tengs tauuu! yaya dah bjaye buat homepage uhhh. love youu!