Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

7.10.10

perkataan menjelaskan perasaan

salam, i've come to my sense which i think launching a war is the best thing to do at the moment. why u people are so gross didn't have the thought to at least try to be grown up and mature? why should u treat it this way? hah, lovey dovey is what u call it, sory? *sigh hey, give me a berrreekkk will u!!!!!? why must u u told yr bf so then u could have back up? hahahha besar mna cable bf kau? this is what we call, COW COWARD ! oh tak tahu malu nye awak. sekarang ni, girls dlm cls semua dh pulaukn awak taw. awk tk rasa apapa ke? dan skrg ni, adakah awak sgt bangga realizing that all boys are backing up u? HAHA, perlu ke? surrounded by guy?? hish, aku geli tgk muka toya bahu senget bf kau tu(hah, bf kau pnah ckp muka aje muka sangap kn??? nk mra? aku ada point lah)and lg satu, aku dh bg kau dduk kt ruma aku 2 hr,(tk berniat nk ungkit, tp kalau perangai dh lupa diri, bia aku sedarkan !) kau bole nk wt taek dgn aku? tk kenang budi kah kau? ptut kalau aku taw jd cani, aku bia kn kau merempat je kt kl tu taw. nk ckp aku jhat lg??? SEDAR LAH DIRI TU SIKIT ! awk tu asal kampung, manner tu jaga mcm budak kampung taw. jgn culture shock sgt k?? geli sgt lah sy dgn awk. sumpah i hate u EVEN MORE ! and i do not ever thought that we had ever be FRIEND ! kawan ke? selama ni ada penah kau treat kitorang mcm kawan. nk kta kitorang letak kesalahn tu semua kt kau? kalau sorang dua yg benci kau, yes bole di terima lah nk ckp it is bias. but, kalau dh semua dlm cls tu bercerita pasal kau, is labeling it as bias can still be acceptable?
gambar memainkan peranan

hah, memang kau ni tk reti tahu malu lah kn. bila aku pandang muka kau kn, aku rasa meluat sgt. nk wt cane kn? hak aku lah aku nk meluat dgn kau kn. tk puas ht? kalau nk panggil balak back up, tkya lah ! :) tk malu ke nk maen balak balak ni? mcm budak budak tahu ! jgn sgt lah nk wt taek dgn aku. skali aku dh benci, memang susa lah aku nk maafkn.. plus, aku HARAM kn duet 600 bahagian aku yg ada kt balak kau tu. memang balak kau susa lah nk masuk kubur nnt kn :) ouchh, terlebih sudah. au revior ! -.-'

No comments: