Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

2.10.10

MASALAH KESIHATAN

salam, hello beby. yeah yeah, maaf maaf. hish jgn mara sgt taw awakk. heh, gila ke awak qutiq maaf apa kau? eh tk tk, saje nk minta maaf kt bloggay lah. kesian dia taw. lma tk kwn2 dgn dia :( sory sory again.

beby beby, nk mengadu ni, i berpenyakit ni... sakit hati -.-'
dengan manusia parasit yang tktaw malu. oh L kepada O kepada S kepada E kepada R ! L-O-S-E-R ! awak tu kn, dh lah dtg dr kampung taw. behave like kampung girl lah. CULTURE SHOCK btowl awak ni taw. bukan nk kta saya ni dh bgus lahir kt bandar, tp pk lah OKAY, jgn kasi malu org taw taw??? A***R ******* ! duhh -,-' semua menyampah dgn kau taw. org dh tknk kwen, sebok lah kau nk hegeh2 lg. ewwww kelles. elok sgt lah pufffect match lah korang b'dua kn. u know u who are ! hish tk malu lah kau ! bf aku ckp, kau gemok pendek ! kwn2 ckp, kau jongang ! perangai kau dh annoying sgtsgt. tk kenang budi ! huh

2 comments:

Anonymous said...

sama la kite nop, kerbau pendek tu membuatkan hati ini terluka lagi u all, :( (ayt drama gitu u all, i kan best man actor abp) pape pun u all rasa nk bgi minah tu mengandung aje tau !!

Anonymous said...

huahuahua, geli duhhh :) ewwww gampang je muka