Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

17.10.10

HOT

cantek tk homepage google saya? :)

salam,
jangan budget saya nk ckp, 'awak hot'. entri kali ini, saya nk berbahasa melayu. oh tak, mungkin separuh separuh. haha dan juga, entri kali ini berkait rapat dengan bumi yang kita pijak sekarang ni. yang sangat indah aman dan damai. opppps, tidak seaman seperti yang di jangka. jap, cuba lah anda anda semua wahai pembaca meneka apa isi kandungan entri saya pada kali ini. cuba teka?
cuba lah awak teka?

taknak taknak taknak jawab selagi korang semua tk bagi jawapan ! hah, cepat lah qtq. okay lah okay lah, semua ni disebabkan oleh bumi Malaysia yang penuh dengan kehijauan ni, tapi tidak mampu menganggung kepanasan global yang semakin rakus menggelakkan manusia. ceh, terutamanya insan seperti aku yang lemah lagi tidak berdaya ni :( awww sedih ye lah, korang tk rasa apa yang aku rasa td taw :(

*don't try this at home

nk cerita ni, tadi aku pegi teman maria ke bandar U. dia nk beli tiket. and lagipun, dh terlanjur dia beli, aku pun beli lah jgk. slalu nye aku beli on the spot je. hanya aku, maria, makhluk2 tuhan yang berada kt Sri Iskandar ni dan Allah je yang tahu betapa panas nye. smpai aku rasa mcm aku mand je td. abes basah luar dan dalam. -.-'

bumi yang dipijak makin tua

tadi sempat lah jgk aku dan maria buat scene hindustan berkejar-kejaran mengejar bus td. hha rasa bodoh nye dduk kt sini. haihhh segalanya susa sgt. sambil berlari, sambil tercungap-cungap. 'alangkah indahnya hari ni', ujar atiqah kepada cikgu PJK nya. 'yeee, hari-hari indah', balas miss Yong'. yeah, mungkin senario ucapan itu tidak mungkin lagi kedengaran di cuping telinga saya ini. apa kau merepek kenangan zaman sekolah pulak ni qutiq?

sempat juga lah aku makan laksa td. sebelum pg bandar U td, dh mkn kt uptown dh. lihat, saya berusaha utk gemuk, bukan? percaya(berjaya) atau tidak bolos saja dinding itu ! sergah zizan. suka je ye awak ni qtq tuka skrip orang? ngeh ngeh qtq membalas dengan senyuman kerang bakar wangi nye.

ntah lah, sampai bila saya akan terlepas dari beban ini... :( *tkd motif. mhm sekarang saya rasa, saya nk berehat lah, awak pk lah kn cara utk menyejukkan bumi ini balik ye? entri ini bakal di sambung... tungguuu. sampai di situ (till then), berjumpa lagi. *pelik nye bila dh diterjemah kn?
au revior, dadaaa (berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikulnya)

No comments: