Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

16.7.10

MONOPOLY



salam, hee jumpe lagi awk :) yeah, saya nk smpaikn berita gmbira. sy suda bole log in blogspot guna pc sy aw :) sgt suka wooo credit to amir yeah, dia tolong sy aw. ececeh kau qtq dan dan lah nk ber'awak' 'saya' -.-'
skrg sy sangat boring taw awak. sy maen monopoly ni. copied from my sis. skrg sy sedang menang besarrr :) wargh, aku kaya ! kalau lah betul2 kn, mst aku ni dh trillionaire :) haha tknk mengalah. nk trillion je. million tknk.. heleh, sukati i lah =.= you sebok kenapa?

ha, aku menang :) yeayeay


well dekat DSI (dewan sri iskandar) ada pc fair. tp saya tk beli apa pun wakk. tp kn kn, saya beli secret utk adk ipar and mak mentua saya. opppsiiee, no offence. yeah, even i dgn aje skrg tk cntct, tp doesn't mean i tkle beli brg utk dorang kot kn?

eh ptut nye kn, hrni i pg ipoh taw. tdo ruma nenek ika. tp since i mcm dh running out of money, plus dayah tggl sorang dlm bilik kn. i cancel lah oh :p tk jd. kesian ika. act, ktorang smua dh plan. nk pg mand kt chepor. awwwww

lma dh kn awak, saya tk update awak. awak merindui saya tk? cenggini lah, bukan tknk update, tp tktaw nk ckp apa lah. plus, laptop saya kn tkle log in. kesian awak. minta maaf derr -.-'

for tomorrow, kakak ipar saya kawen. tp saya tk pg pun :( yea lahhh tkd duet lah. lgpun, malu. hahaha ececeh kau qtq pemalu lah konon. piraaaa

skrg kn kn, saya contact dgn sofy alek. :( phffftttt, ntah lahh. whatsoever..
okay lah sayangku. :p thats all for now, farewell

No comments: