Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

12.7.10

ANGRY

salam, sory sangat bloggay, lma dh i tk update blog i ni ha. grrr memang bengang lah sgtsgt kn. sbb kt pc laen i bole log in. kt laptop i je yg tkle. i tktaw knp duhh. to anyone who is computer savvy, tolong lah i ni :( grr sedih sedih sbb tk dpt cta2 dgn korang smua. okay lah, i dh promise u all lma sgt kn nk story last weekend i wtpe kn kn kn? here we are;

i went to pangkor. but since i didnt bring my pendrive so i cant upload my pictures there. duhhh and worst still, is at least if i log on guna lptop i, bole lah jgk kn nk update ni ha.. tp tkpe lah kn. nk wt cane. nnt if i ada chance or lptop i dh okay ke kn, i update u okay?

sedih lah oh. tk dpt nk update blog ni :'( uwaaaa nk nanes lah cani kn kn kn

:( geram je.. hishhh korang bersimpati tk?

okay lah, i kt cls ni. lect asyik dtg tmpt i je ni ha, tkut pulak i. nnt i update u lg okay :( mwahmwahx

1 comment:

Anonymous said...

beli laptop baru pun xleh?? tensi..tensi..