Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

21.6.10

KENAPAKAH KEGAGALAN?



salam, ha entri kali ni i nk cita knp hrtu gagal duhh, i was like dangggggg ! mcm batu yg sangat besar telah menghempas aku. grrrr *sigh memang tersangat sedih duhh. i face failure like so seldom, then tba aku gagal. sumpah terasa gila. menangis teresak kot. haihhhh gila je. okay, first time kt bukit, aku lepas. pastu nk pg parking, aku amek borang, msuk kete wt parking. dh msuk, dh lpas. okay now, cuba korang teka apa salah aku? ha ha teka teka?? yeahhhh jwpn dia adalah, aku lupa nk bg borang kt org jpj tu. duhhh, kna ulang alek action parking. then aku dh msuk petak, elok cantek smua, dh kwa parking. dia ckp, 'sory adk, kwa kete awk dh lebih msa..' i was like 'abg, pls pls....' then dia tk bg jgk. sumpah time tu aku dh down gila. nk wt jalanraya lak, aku dh mcm down kn. aku ni dh lah susa nk kawal emosi. time tu aku dh menggigil mcm aku kt kutub utara kn. duhhh qtq sba qtq. berzikir punye bismillah, pastu naek lah. bwk. yg orgtu lak bole tnye aku mcm2. mcm org gatal je. aku dh lah nk concentrate kn kn. grrr dia tnye cani mula2, 'awk dh ada bf? jujur lah' 'dh bpa lma cpl?' 'nk kwen bla?' 'bf umo bpa?' 'cane knal bf?' 'slalu ke jmpe bf?' 'slalu jmpe pg mna?' 'bf awk kja ke blaja?' 'bf awk dduk mna?' 'slalu jmpe bf mlm ke?' 'syg tk kt dia?' and mcm2 lg lah. aku mcm dh pelik kn. sambung cta alek.. grrr pastu kn aku benti lah kt simpang as i should kn. then tba dia suro kwa. tgk tayar dh lebih line putih ke blowm. pastu tgk, seb bek tk lebih lg. grrr pastu aku bwk lah mcm biasa kn. tba pulak aku tgk 'eh mna seat belt aku?' dlm ht je lah kn aku kta. time tu lak, seb baek dia tgah on the phone. grrr aku dgn gelabah nye, pkai lah. time tu lak lah dia susa nk msuk kn. pastu kete mcm dh goyang2 dh. grrrr then dia ckp, 'benti kt tepi ni' time tu aku dh rasa laen mcm dh kn kn kn. pastu dia kta awk taw kn slah awk td. sy bukan tknk bg. tp awk dh wt slah. grrrr the end lah. alek tmpt jpj tu dia bwk lah kn. againn, dia tnye mcm2 pasal relationship aku. aku time tu dh nanes dh :'( huhu

No comments: