Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

4.5.10

HAPPY 1ST YEAR ANNIVERSARY !

salam, beby sory lmbt update. dh 5 hrbln dh ni. gahhh, okay. time 2 brbln tu, i fought with him. i ckp kt dia yg i tk biasa dh nk msg or cll dgn dia. i rasa laen. i know it hurts him. whatso-ever ! *sigh, it wasn't my fault he pushed me to let all out. nahhhh, tu aku ckp kt kau. -.-
then mlm tu i wish kt dia, happy anniversary. and i bg poem kt dia, cani;

kau spt bintang yg terang d waktu mlm,
spt mtahari mnyinar di wktu sore.
yg kadang tlalu malap, kadang semakin terik.
tapi adakalanya kau mtahari yg cerah mceriakan, dn bintang bsinar mgiburkn.
stiap hr aku prlukn kau,
bntang dn mtahriku.
mgkin kdang kau mberi luka yg perit,
tp tnpa sdar bhagia ku hnya dgn mu..
biarlah pedih realiti ini yg ku rasa,
biarlah bhagia hakikat ini yg ku ada.
tnpa mu, bisakan emosi in aku rsa.
tnpa mu, ht yg kosong tk bnyawa.
sakit ini, ceria ini, mati tnpa bntang dn mthari.
smpai nant, akan kau sedari.
msanya ttp meniti..
aku pcya hrapan akn realiti.
bhagia itu slalu ada,
sakit itu tetap menduga..
biarlah ini yg kurasa...


then, he called me. pastu dia mcm ckp knp before i ckp dia bpura2 and dia mcm sedih sbb i mcm tk rasa apa usaha dia and all. dia ckp i mcm dh kesah pasal dia. ignore and dh tk mrara dia. i diam je.. mhm then dia nanes. act, time tu dia dkt uptown, ckp tgah cr barang fr me. pastu dia nanes truk gila, smpai dia lelah. gahhh, malu gila sbb org semua nmpk. haihhhh dia ckp dia tknk hilang i, dia tk cr pmpuan sexy2, lawa2 ke apa. dia ckp dia tgk hati i. dia tknk i sedih sbb dia and all. pastu smlm, HAHA something funny happened, time tu dia tgah berry -.-, tp tgah msg i. pastu phne dia ltak kt poket bju dia, and phone tu jtuh ! luckily, tk jtuh dlm lubah. jtuh kt lantai. and, lcd rosak. dia kta nk repair. i ckp tkya, mhal lcd sony. be-rat jugak en. i ckp bl je phne nok 1100. HAHA and jap lg kul 10 dia suro i kjut. now phne dia tk nmpk GUI (graphical user interface) eceehhhhh, so bole call je. i'll phone him later. well, japlg kul 11 lbh abgemi smpai. amek i alek taiping dlu. then mayb tmrrw, i alek KL. im done with part 3. and holy fr 2 months and more. pastu cuti ni, i nk smbung P kete i. and mayb doing part time. tktaw lah lg. oke lahhh, enough fr now aite? update ya laterrr.. daaaaa

No comments: