Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

10.3.10

FINALLY IT TURNS RED :)


Salam, haha mengapa yeah tajuk begitu, yeah saya sedang bersukaria ini, menyambut kedatangan hr p'tma day off perempuan saya :) ye ye ye, saya sudah terlambat like 5 hr oh. teramat tkut. kerana, sebelum2 ini, tk pernah terlewat aw ! mesti lah tkut kn kn kn. cuma tkut ada apapa penyakit lah kn. kalau nk pregnant tu, memang tersangat imposibble lah kn, since i still have my virginity :) fortunately, hari ini, pada tarikh san yue shi hao. :)) cehhh speaking mandarin pulak kau ! yea lah kn, mst lah apply kemahiran kn kn :) aha kau apasal sebok kecoh tk bg aku ckp huayu ha? ele ele, mentang2 lah kau dh pndai? haha. siott je. * geeez ; i ngntuk senanye oh tp i memang sangat happy lah.

And and, mlm ni, i nk pg ladies night.. opsieeee bukan club neither pub okay. HAHA ladies night kt U ni, khas utk girl - memang lah khas utk girl. dh tentu2 ladies night. ishhhhh, tk tk, mksud nye, sport night lah. ha, kurang lebih camtu lah. so tonight, kitorang nk practice netball. utk frndly tournament nxt week inter-class je :) tp bfre that, i kna pg meeting kt fact dlu, sbb ada meeting pasal sportday fact. duhhh, siott je kn. t'pksa lah pg. asyik skip je kn. kau memang lah qtq, pemalas gila gila :) aha, so what?? kau sebok pahal kn beby? bwwekkx..

To extent, i still fighting dgn aje. duhh lma gila dh kowt beby kitorang silent cani. haihhh seriously, i rindu gila BAPAK kt dia :( uwaaaaaaaaaa nk nanes. duhhh i memang rndu gila lah oh dgn dia. cinta hati pulak enn.. eleh kau qtq, mula lah nk m'gedix. eceh, bia lah senget ! HAIH, i memang tkle terima lah kn. tp ntah lah. tk confirm lgpun, whther its true or not he lied. sbb i pun tk dgar lg explanation dia. kau memang qtq, ego lebih gatal gila tknk dgar penjelasan dia. lpastu now, t'hegeh2 nk rndu dia. ah kau diam lah, sukati aku lah ! beby, i miss himmmm so dammmnnn MUCHOOO !
*footer ; AKU RINDU RAJAHAFIZBINRAJAROSLI

No comments: