Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

26.11.09

SLOWING DOWN

yeah, dh oke sket kowt?
and i dh confess dgn aje about everything,
that he screwed up with.
include the time when he texted aleyn,
when he cmmented eyna saying that he missed aleyn,
when he hugged with his pet sis,
when he asked aleyn to meet up.
yeah, thats all. i don't let all out.
and now, i wonder how i feel?
duhh, malu sendiri.....
this sat, we'll gonna meet up.
he wants to go for a movie.
i hope he won't asked again and sarcastic me.
i really don't want this things to be bring up again.
let it shut and be memory.
duhhh and i hope he'll change, though he did promise to changed before...
well, these are some text i sent to him when we fought..

me; 'staon lbh kau knal aku, kau bole nilai aku mcmna. dlu time kta membe pun, aku tk pnah lyan kau lbh2. aku msih taw beza bf dgn kwn. kau ingt aku neh sundal ke k msg syg2 dgn smua jntan. aku ada maruah lah beb'

me again; 'kalau dh bf sndr pndang rndah dgn aku, aggp aku sundal, sumpah aku tk bole terima. kau bole pg dkat pmpuan yg suci. kau sndr dh aggp aku kotor. aku tk eran, aku sdar aku siapa. kgn aggp aku neh awek kau. kau nk kurang ajaf dgn aku. slma neh aku tahan. aku pun bole kurang ajar dgn kau. kgn ingt slame neh aku dian, kau bole pijak pale aku. kau nk suro aku 100% jjur dgn kau. kau tnye dr kau tue dulu, kau jjur ke dgn aku? jlat kaki aku weh kalau kau kta kau jjur dgn aku. kau ingt aku tktaw apa kau wt kt blkng aku? aku tknk ungkit, sbb aku bkn jnis nk ebboh2. kalau aku dh ilang hrmat kt orgtue, ssh aku nk ptah blek. mcmneh kau kta nk jd suami aku? bkal suami aku, pcaya kau, tmpt aku b'bntung, bole lindungi aku. kalau bkal suami sndr pun dh pndang rendah dgn aku, apa hrga dr aku lg? kau pg lah cr wanita hebat utk kau. aku mntamaaf, aku tk bole jd apa yg kau nk. kau pg lah kt siapapa yg nk kt kau. ex kau tue. kn kau rindu sgt. kau pg lah kt dia. tp sumpah aku akn pndang hina kt kau kalau kau cr pmpuan yang lebih jalang dr aku. aku nk tgk, suci mna bkal bini kau nant !'

and these are few from him. tp bukan feedback dr msg i td.

him: 'sumpah aq cinta maty at ko!!! aq xnk khilagan ko, aq tkowt., too pasal aq xsuke ko mcj nan mane kali2..., aq syg ko sgt2! aq pcye ko tp aq xsuke ko text nan cpe2..., aq dh wat ko mara nan aq.., ko pown dah mule bnci at aq., xpe aq phm slah aq..., nw ko relax2 n tnangkan fkran dl.., t alau dah oke alau nk text aq text la aq tggu,,'

again him: 'aje sygkan qtq n cintakan qtq spenuh hati.., tp tgan ayg ttp gatal nk text owg too lah, text owg nie lah., aje pown xphhm knape.., alau nk owg yg mmahami qtq, syg akan qtq.., ckp je trus trang nan aje alau dh xsuke..,'

dangggg, i have no words.
frankly speaking, i feel nothing.
but now we make it again. so i hope, it'll last.
i don't mind what will happen in future.
its FATE after all...

No comments: