Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

29.11.09

RETENTION

i tktaw title i relate or tk dgn post i.
duhh benci ah kau. siall beb !
even i tgah sket ht, i still bole layan msg kau mcm tkd apapa kn?
kalau kauuuu, confirm aku kna maki.
fukimakk ah dia beby. dgn u je i nk lepas geram duhh.
sba oke qtq. kau bawak bertendang je.
sbtu neh kau blas dendam oke tk???
tkya kwa dgn dia. yeayeay.
weh beby, tp aku tktaw lah nk bg alasan apa?
sumpah dia mra punye
karang dia mula lah nk maki2, kta aku ada jntn laen...
mcmna beby??
duhh kau neh budo lah qtq
penakot btowl en??
memang lah beby, i sayang dia kowt bebyyyy.
nant dia kta i neh nk jmpe jntan laen pulak
dia dh lah suka salah kn i aw.
ish ish kau neh qtq, asal bengong?
lemah gila kau qtq !
chop chop beby, smlm mlm dia ada text i beby.
dia bg sweetwords dkat i during texting session kitorang..
him: 'ayg b nk plop ayg,
ayg b nk kish bnyk2..
b sdih owh bjaohan dgn ayg..
ayg jolm la kwen t b xdela ssah hati ag..
xmawa2 ayg..
coz ayg ad je sntiase dsisi b..
too yg b nk ayg..
sumpah b cinta maty at ayg..
ble gado je makin syg b at ayg..
tp b mntax maaf coz slalu wt ayg bgang, mwa n mkan hati..
too smua slah b ayg..
ayg jnji jgn tgalkan b taw !
nk ayg slamenye.
suke duke bsame..
ape sje rintangan kte bdua hadapi taw.
ily atiqah quwh cantek !'

then i rasa mcm happy sket beby.
duhh kau neh budo ah qtq.
tue ayat laki bengong.
bebyy, tp i rasa dia sayang i bebyy.
tp asal dia layan i mcm vavi bebyy?
haha kau neh budo qtq !
asal cye sgt dgn ayat jantan beb.
kau dh lupa ke exes kau wtapa dgn kau qtq?
contoh, adam azmin tue??
skrng bru kau taw kn?
yg memang dia yg block kau.
dlu pelakon terhebat kowt.
nanes2 dgn kau, mcm cilaka je.
semua BERLAKON semata2.
tp beby, dia tggu i lama aw.
2 taon lebih bru kau terima dia kn?
tue lah pasal qtq, aku pun tktaw sgt duhh.,
tp kau tgk ah, apa dia wt dgn kau??
sadis lah qtq.
semua cilaka !
tue lah kau qtq, suka maen kn jntn dulu.
tgk akibat nyeee??
kau kna sba qtq.. kalau nk hbgn lama.
kau dgn aje pun nk dkat 7 bulan dh.
cpl kau paling lama kowt??
aah bebyy, i taw bebyy.
tp i tk kuat bebyy, i rasa mcm nk putus asa je beby :'(
haihh, aku pun tktaw lah qtq.
kau cuba lah bertahannn..
*sigh, haihhhh sumpah sedih beby, naseb mcmneh :(
bye beby, talk to u later. sumpah i sayang u bebyy.
yea, aku juge sayang kau gila !
tkd siapa sayang kau, mcm aku sayang kau.
ingt tueeee

No comments: