Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

14.11.09

KEADAAN TAK BERUBAH '_'

yes keadaan tk berubah. buat i tertanya alek, btul atau tk tindakan i cpl dgn aje blek.. and i pun tktaw lah, mcm makin lama, makin lame.. bosan. and kdang2, i mcm rasa mls nk msg dia. sbb w'pun i rindu, tp i rasa maen msg dgn dia lagi wt i saket ht. dia dh tk pk prasaan i. i tktaw knp keadaan jd lagi mkn buruk. *sighh, mungkin sbb i minta break dgn dia kowt hrtue. beby, i rindu kn... sumpah tk tpu. tp ntah lah, kalau i contact dgn dia, makin tmbah kn saket ht i. sbb i rasa, dia tk ikhlas punn. skrng neh dia tgah lepak. and memang tk msg i. yeahhh, kalau dia tgah lepak, mmg tk msg i. i wonder if i do the same way.. mst kalau i tgah lepak, tk msg dia, dia bising.. tk adil kn bebyyy? sumpah i sedih. rasa mcm tk d hargai.. well beby, i dare to write all this things because i taw, ho wont view blog i. sbb he never cares to do so.. yapp beby, i taw, i tk ptut giveup kn bebyyy? tp smpai bla beby? i pnat dh lah beby. i cuba imagine kalau i break dgn dia... apa positif dan degative result i dpt in return..

positif
  1. mungkin i tk mkn hati lagi dh kowt.
  2. mungkin i bole hidup bebas ( tp i tknk pun beby :[ )
  3. mungkin i bole lepas kn perasaan i..
  4. mungkin i bole cari boyf laen
  5. mungkin i bole happy lagi
negatif

  1. i akan merana beby, sbb i terlalu sayangg dia.
  2. mungkin i nk buruh diri kowt??
  3. semestinya i sket ht nnt bila tgk dia hppy dgn gf bru.
  4. i akan menangis sepanjang hidup.
  5. i sunyi bebyyyy
  6. i tk bole happy2 lagi
  7. i rasa kehilangan sgt
  8. i susah nk wt bnda laen ( sbb apa yg i wt, i akn pk ttg dia )
  9. i tk larat nk angkt kaki dh
  10. i tk bole focus on anything im working on with
  11. i hilang 1 perkara yg precious
  12. i dh tk mmpu nk hidup
  13. i dh hilang semua
  14. i selalu rindu dia
  15. i sentiasa berharap dia
bnyk sgt beby kalau nk tulis negatif dia compared to positif. bebyyy, i rasa i dh strt curang. sbb now memang i dh msg dgn bnyk laki. bukan salah i beby, dia yg slalu tnggal i. i pk mcm2 pasal dia. mgkn dia dh tgah msg dgn adk angkt dia, mgkn dia tk perlu i, mgkin dia lngsung tk rndu i... and mcm2 lagi. skrng pun dia tk msg i... i rndu dia. tp u taw tk beby, jap lg kalau dia msg i, mst i rasa laen pulak. mst i rasa mls nk msg dia dh. nk taw knp beby? sbb i rasa, bila dia dh boring sgt2, bru cr i... yes, itu apa yg i rasa. i pnat lah bebyyy.. pg td dia kta i lupa dia, tk msg dia. tp dia tktaw ke? yg i slalu nnt kan msg or call dia. dia jarang cll i bebyyy. duhh, ntah lah. i wonder, dulu dia dgn gf lama, mst dia slalu cll kn? dia mra i, tk letak pix dia kt ms. tp dia tktaw ke apa yg i rasa? gmba i mnada dlm tue.... i letak gmba i dgn kwn laki, dia bising... dia letak gmba adk angkt dia tue? sumpah i kecewa. tp i tk ckp.. i tknk gdo2. even kalau i ckp, mst dia mra i pulakk. and, kalau lah jap lg dia msg kn, tnye i tgah wtapa, kalau i kta tgah online, mst dia mra.. abestue, i sunyi jee. dia bukan nk teman i. kalau i msg laki laen, bru dia taw. kira bgus lah i online kn? i sba bebyyyyy, nk tggu dia consider perasaan i neh. tp tkd punn.. i dh semakin nk putus asa.. tp kalau i putus kn hbgn neh, dia kta i ada jntan laen. pdahal, punca dr dia sndr.. haihhh, i sayangg dia beby. i nk dgar ckp azza, fatinah. jgn putus asa.. tp i mcm nk putus asa je.. dia jealous, i dgn adk angkt i, tp dia tktaw ke, i pun jealous dgn adk angkt dia. dia bole suka2 ht je nk peluk2 adk angkt dia.. sumpah i terguris. and sbb kejadian tue, i benci adk angkt dia. dia pnah pk tk apa perasaan i bila dia ajak i jmpe adk angkt dia? sumpah i menyampah... i benci lah beby. nk taw sayangg? kdang2 i menyesal jmpe dia.. sbb kalau tk jmpe dia, mst i tk sayang dia. mst i tk rasa terguris dgn perangai dia. mst i tk payah pk psal perasaan dia. tp i taw, i jumpa dia, ada hkmah. mungkin tuhan nk ajar i. semua org yg i kecewa kn selama neh. semuanya dh terbalas. sekarang, masa i pulak nk tahan dgn prangai org. dulu, i suka suki je nk treat exes i. skrng neh, i terima blasan nyeee. beby, kdang2 i minta nk aje, in version of posive one. means, i nk aje. tp i nk dia yg positif.. haha impossible kn beby?? aje text i now. tp i mcm tawar ht je nk rep dia... haihh beby, i pnat nk hold perasaan i nehh :( apa perlu i wat bebyyy? i tknk hilang dia skrng. sbb i tkut focus kt stdy hilang. hrtue break skjp pun, mcm org gila dh i.. tk senang duduk... beby, i rindu aje lahhh. sgt rindu.. tp i nk dia yglaen. tp dia slalu ckp, wtapa nk jd orglaen.. mmg lah kn beby.. tp, kalau i bole berubah, knp dia tk bole? i berubah, sbb i sayang dia. tp dia tk berubah.. mknanya tk sayang i ke?? tolong lah i beby.........

No comments: