Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

24.11.09

BIG MESS

sorang pompuan neh, claim myself as a perampas.
am i? oh, then shes really in trouble.
for being insecure. and really immature?
i msg dgn bf dia, i tk pnah ada feeling.
in fact, i siap suro bf dia jgn gdo2 lg dgn dia
sbb everytime bf dia msg i, is when dorang gdo.
even bf dia yg start msg i dlu.
tp i tk bgtaw pun kt gf dia cta sbnar.
sbb i tknk keruhkn hubungan dorang.
tkd sbb pun i nk wt mcmtue?
pk lah kn??? i dh ahe. more than enough.
aje aje aje je yg dalam otak aku and ht aku.
so, i tolong bg nasihat.
i siap forbid bf dia jgn put the blame on that girl lagi.
tp pmpuan tue ckp, i m'gtal dgn bf dia?
OH COUCH, I DH ADA AJE.
i lgsung tk minat dgn bf dia.
and even bf dia yg nk msg i aw.
i tknk msg, bf dia smpai tnye kwn i, knp i tk layan dia lg.
bf dia yg t'hegeh2 kt i.
kitorang dulu scandal. tp now, more to besfriend.
so, i mcm taw lah kowt bf dia mcmna.
kitorang keep changing probs je.
so, means gf dia sangat pathetic.
and twirls to negative, bila i rasa gf dia mgkin cerita tk elok psal i kt bf dia.
HAHA, tp i rasa, bf dia knal i enough. and i bkn jenis mcmtue
so, shes really in trouble. PATHETIC
i msg dgn gf dia, siap nasihat lg.
kta jgn pk bkn2.
ckp yg bf dia memang sayang dia.
whereas....... HAHA. tp dia tetap tk puas ht.
i lg nk elok kn hbgn dorang.
so, i cerita yg bf dia msg i, bila dorang gdo.
and i ckp, bf dia slalu kta rndu kt gf dia.
which i lied. haha.
and i tk ckp pun pasal bf dia cntct dgn ex gf dia.
sbb i mls nk kasi dorang gdo.
to know the true color :)
i even dh putus kwn dgn bf dia.
tp gf dia tetap nk msg i tiap hr :)
sayang i sgt kowt?
klaka tk gf dia kta, nk msg dgn i?
knp? eh gf dia nk msg i?
haha, lawak je. then dia bole kta, kalau dgn bf aku kau nk msg, tkkan dgn awek dia tknk msg?
WTH??? dh lah tulisan dia mcm budak rempit. haha berbelit.
sory, i pndang down gila kt org yg tulis mcm rempit neh.
be PROFESSIONAL :p
aku tk t'hegeh2 pun dgn bf awak lah bebyyy :p
lawak gila kn gf dia?
nmpk sgt dia tkowt bf dia curang.
dia tk pcya dgn bf dia sndr.
lgpun i dh janj tkkan cntct bf dia lg dh.
eh, i knal bf dia dr bf dia cpl dgn ex dia lagi aw.
mcmna dia cpl dgn gf dia pun, i taw oke.
HAHA, tk kenang budi duhh :p
aku slalu ckp dgn bf dia, jgn pmaen kn gf dia.
tp i plk d chop perampas??
i lngsung tk msg sayang2 aw.
i tk pnah goda bf dia.
bf dia yg nk kt i dulu. tp i REJECT !!!!
HAHA, memang psycho kn?
and now, i dgn aje gdo.
sbb i cta pasal bnda neh.
yes, i tersangat jujur. and nk selesai kn bnda neh dgn cara matang
tp aje is not at the same line.
he even didn't believe me.
i nk, bf i on my side.
dlm keadaan mcmneh, i nk dia pham i.
percaya i, unfortunately, he didn't.
knp dn knp? yes, hes not that mature enough.
i taw. tp i saba, sbb i sayang dia :)

No comments: