Notes for u:
Assalamualaikum & hello. Please be friendly. No harsh words !

6.9.09

saya tk mandi lagiiii :pp

assalamualaikum, saya nk citee yang saya memang tak mand lagii. apa kes? (aah, memang saya skip zohor td).
sebenar nyee bengang gila, sebab sahur td tk dpt mkn bubur lambuk.
huh huh huh huh huh sudah basi.
grrr, bengang sudah ! beli dekat bazar jee.
tp kenapa bole basi ! kempunan kowt. sekarang perut saya tidak berapa sehat (suffers from gastric)
sekarang dayah di bilik ( she is going out soon, kenduri tahlil daddy Ah Chong)
im waiting for aje now.
hes working, i wonder when his job ends at.
i miss him so bad.
well we plan to go to alang's open house at rawang.
hehe best bestt, i can celebrate raya with loved one.
of course 1st Eid day, i celebrate with family.
yesterday aje bought new phone (cybershot).
haha market lah dia nant kan?
talks about raya, i tk tempah baju raya lagi.
ada lah, hrtue kniza beli kn kaen.
then mama dh tempah dh pun.
tp biase2 je.
yang kaen raya yg me and mama bought kt Jakel tue tk tempah pun.
malas kowt?
ada baju raya taon lepas pun tk pkai lg.
so, i pkai bju tue kowt. :pp
bila raya, dpt duet raya (syok syokk dapat duet raya ! yeayeay)
tp sekarang not focus on that no more.
now that i've grown up (haha cehh, poyos sahaja)
bole tk kalau nk minta duet raya dr aje? haha
bila lah saya nk mand neh?
haha mari mari, ketiak saya sangat wangi =.= pfffttt

esok cuti lagi.. boring nye -.-
semalam sudah stayed up smpai sahur, buat assgnmnt.
hrneh plan nk study, sbb ada 2 quiz serentak hr rabu (09/09/09)
what a date? bye

No comments: